HaberlerSektörel

CNet Network Yeniden Türkiye’de!

Merhabalar,

ABD ve uluslararası pazarda ürünleriyle alanında lider firmalardan biri olan CNet, Next&NextStar ile yaptığı distribütörlük anlaşmasıyla birlikte yeniden Türkiye’de.

cnet-network-yeniden-turkiye-de-merter-elektronik

1987 yılında kurulan ve ürettiği network ürünleriyle global pazarda önemli bir yere sahip olan CNet, Türkiye’ye kullanıcıları heyecanlandıracak bir çok ürünle geldi. Bu ürünlerde başı çeken iki ürün Touchscreen Wi-Fi Extender ve Spotcam. İlki, geniş çekim alanı ile Touchscreen Wi-Fi Extender. Wi-Fi Router yada Access Point cihazından aldığı sinyali, ev ya da iş yerlerin kablosuz ağı görmediği ölü noktalara taşır. Herhangi bir ek bilgisayar/laptop ihtiyacı olmadan, kullanıcı dostu arayüzü dokunmatik paneli ile kolay kurulum imkanı sunuyor.

İkinci ürün ise, ev ve iş yerlerini gece gündüz canlı izlettiren ve dinlettiren kablosuz SpotCam Wi-Fi video kamera. Çift yönlü konuşma, gece görüşü özelliği yanında cloud kayıt desteğiyle sınırsız kayıt özelliğine sahip SpotCam Wi-Fi video kamera, kablosuz internet bulunan her alana kolaylıkla kurulabiliyor.

cnet-network-urunleri

CNet Network Ürünleri

CNet Türkiye’de network grubunda; ADSL/VDSL modem çeşitleri, Wifi router, Wifi extender, USB Wifi adaptör, Switch çeşitleri ve özel arge ürünü Spotcam bulunuyor. Ürün çeşitlerine gelirsek iç-dış mekan access point, router, extender çeşitleri, megabit-gigabit switch çeşitleri, wireless adaptörler, repeater modelleriyle birlikte kamera güvenlik sistemlerinde poe li ürünleride piyasada kaliteyi arayanlar için tercih edilebilir.

Network grubunda son yıllarda çıkış yapan Merter Elektronik, CNet Ağ grubunda da geniş ürün çeşidiyle hizmet vermektedir. Merter Elektronik CNet ürün grubuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/CNET,LA_3368-3.html

IHA iha.com.tr den alıntı yapılmıştır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu