Ağ ÜrünleriYazılar

Everest EWR-301 AP+Router Nedir Kurulumu Nasıl?

Merhabalar;

Bu yazımızda son dönemde ağ sistemlerinde oldukça fazla ihtiyaç duyulan bir cihazdan bahsedeceğiz. Evlerde, işyerlerinde, otellerde, okullarda kısaca internet kullanılan her ortamda ihtiyaç duyulacak bir ağ ürünü Everest EWR-301 300 Mbps Access Point + Router + Bridge + Kablosuz Router. Tüm ağ modları bir cihazda toplanmış ve performansını birazdan detaylı olarak bahsedeceğimiz kusursuz bir ev tipi ağ ürünü.

Günümüzde wifi ağ kapsama alanı gerçekten büyük problem haline geldi. Bu problemi AP ‘de dediğimiz Access Point, Router, Repeater gibi ağ ürünleriyle kullanım alanına göre ağa dahil edip çözüm buluyoruz. Tam bu noktada ağ ürünlerinden Everest’in yeni modeli EWR-301 Access Point-Repeater-Bridge-Kablosuz Router hakkında yazımıza başlayabiliriz.

Everest EWR-301 nedir?

EWR-301, içindeki kablosuz adaptör aygıtı ile çekim alanı içerisindeki wifi ağlarına mükemmel, yüksek hızlı ve kesintisiz veri aktarımı sağlayan temelde bir router ‘dır. Gelişmiş donanımıyla 300 Mbps hızında veri aktarımına olanak sağlar. Tüm güncel işletim sistemleriyle Windows, Linux, MacOS sorunsuz çalışabilir. Router, access point, bridge, repeater modlarında kullanılabilir.

everest-ewr-301-access-point-router-1

Everest EWR-301 Kablosuz-N WPS + WISP+WDS 300 Mbps Repeater+Access Point+Bridge Kablosuz Router ; Aygıtı ile çekim alanı içindeki kablosuz ağlara mükemmel ve kesintisiz veri aktarımı sağlar. Güçlü çipseti sayesinde 300Mbps bağlantı hızına ulaşabilir. Bununla beraber Windows, Linux MacOS gibi gelişmiş işletim sistemleri ile uyumlu bir şekilde çalışıp bu işletim sistemlerini destekler.

everest-ewr-301-access-point-router-2

Everest EWR-301 Kablosuz-N WPS + WISP+WDS 300 Mbps Repeater+Access Point+Bridge Kablosuz Router; Routerınızı ethernet kablosu ile modeminize bağlayıp kablolu ya da kablosuz olarak internet dağıtımı yapabilirsiniz. Routerınızın gerekli ayarlarını yaptıktan sonra kablosuz modeminize bağlayıp EWR-301 ile kablolu yada kablosuz olarak dağıtım yapmanıza imkan tanır.

everest-ewr-301-access-point-router-3

Everest EWR-301 Kablosuz-N WPS + WISP+WDS 300 Mbps Repeater+Access Point+Bridge Kablosuz Router ; 300Mbps 2.4GHz ile yüksek hızlı aktarımın tadını çıkartın. Everest EWR-300’ün üzerinde bulunan Led’li durum göstergeleri sayesinde veri akışında ki tüm gelişmeleri an ve an takip edebilirsiniz. Yeni nesil dizayn ve yapısı sayesinde her ortama uyum sağlar ve göz zevkinize hitap eder.

everest-ewr-301-access-point-router-4

Everest EWR-301 Kablosuz-N WPS + WISP+WDS 300 Mbps Repeater+Access Point+Bridge Kablosuz Router; 3 Adet LAN portu ile kablolu bağlantıdan vazgeçemeyenler için EWR-301, gecikmesiz konferans aramaları, HD video akışları ve online oyunlar gibi yüksek band genişliği gerektiren uygulamalarda hızlı ve kesintisiz performans sunar.

Yeni nesil modem/router’lar WPA2 şifreleme kullanırken, daha eski cihazlarda WPA ve WEP şifrelemeler kullanılabilmektedir. Everest EWR-301 sayesinde nereye giderseniz gidin, herhangi bir şifreli ağa şifresini girerek kolayca bağlanabileceksiniz. EWR-301: 64-bit/128-bit, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK tüm güncel şifreleme sistemleri ile tam uyumludur.

Everest EWR-301 Kablosuz-N WPS + WISP+WDS 300 Mbps Repeater+Access Point+Bridge Kablosuz Router; Çalışma modları olarak Modem, Router, Access Point, Bridge, Client, Repeater kullanma imkanı sunmaktadır.

Everest EWR-301 ‘i Kimler Almalı?

Hem ekonomik, hem de kaliteli iç mekanlar için en basit modda acces point olarak tercih edilebilir. Menüsü bir çok ağ ürünü markalarına göre sade anlaşılır, yalnızca bu özelliğinden dolayı bile satın almaya değer bir ürün.

Everest EWR-301 Kurulum Videosu

Everest EWR-301 kurulumu nasıl yapılır, detaylı bağlantı şekli kurulumuna aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

Everest EWR-301 Fiyatı, Nereden Alabilirim?

Everest EWR-301 ve diğer Everest ağ/network ürünlerini, en ucuz elektronik ve bilişim marketi Merter Elektronik‘ten güvenle en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/urun/everest-ewr-301-300mbps-access-point-kablosuz-router

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu