DonanımHaberlerYazılar

Güvenlik Kamerası Fiyatları ve Çeşitleri

Merhabalar;

Bugün güvenlik sistemlerinde yaygın kullanılan kamera çeşitlerini ele alacağız.  Son zamanlarda yaygınlaşan hırsızlık olaylarından sonra güvenlik sistemleri bu tür olaylara karşı kullanımı daha da artmış bulunmaktadır. En ufak işletmeye sahip olan esnaflar bile güvenlik kameralarını kullanmaya başladılar. Ayrıca konutlar, şirketler, ortak kullanım alanlarında da kullanım oranı arttı. Araç içi kamera modelleri de son zamanlarda sık sık karşımıza çıkmaya başladı.

Güvenlik sistemleri sadece güvenlik amaçlı değil özel şirketlerde iş akışını izlemek içinde kullanılmaktadır. Güvenlik sistemlerinin kullanım alanları çok olduğu gibi, kullanılabilecek ürünlerinde çeşidi bir hayli çoktur. Bir çok markanın bir çok özelliğe sahip ürünleri bulunmaktadır.  İçerisinde ip, ahd, hd-tvi kamera çeşitleri, dvr-nvr ve sık kullanılan hibrit kayıt cihazları, kamera test cihazları ve kablo vb. ekipmanları barındırmaktadır.

güvenlik kamera sistemleri Güvenlik kamera sistemleri

Ahd ve Ip Kamera Çeşitleri

En çok kullanılan kamera çeşitlerinden olan ahd kameralar, ip kameralara göre daha uygun fiyatlı ve yaygın olarak tercih edilen modellerdendir. Kısacası fiyat performans ürünü diyebiliriz.  Ahd kamera modelleri analog olarak görüntü aktarımı sağlarlar. Görüntü kalitesinde 720p ve 1080p olarak çözünürlük elde edebilen kameralar ekonomik sistem kullanması ile de müşterilerin yaygın tercih etme sebeplerindendir.

Ip kameralar ise digital görüntü aktarımı sağlamaktadır. İnternet ve lokalden erişim gerçekleştirilerek, kablo kullanımından kurtulabilirsiniz. Kabloluda çalışabilen ip kameraların, ne kaydettiklerini ve görüntülediklerini mobil cihazlarınız ve bilgisayarlarınız sayesinde izleyebilme imkanı sunuyor. Kısacası ip kamera çeşitleri güvenlik kameralarının en gelişmiş halidir.

Güvenlik Sistemleri Fiyatları

Merter elektronik olarak güvenlik sistemleri ürünlerinde müşterilerine geniş bir ürün hacmi sunmaktadır. Web sitemiz üzerinden güvenlik sistemleri kategorisinden,

  • Ahd güvenlik kamera fiyatları
  • Ip kamera fiyatları
  • Hd-tvi kamera fiyatları
  • Hibrit kayıt cihaz fiyatları
  • Ahd kayıt cihaz fiyatları
  • Dvr kayıt cihaz fiyatları
  • Nvr kayıt cihaz fiyatları
  • Kamera test cihazı fiyatları
  • Kamera kabloları vb.

Ürün çeşitlerine ve fiyatlarına merterelektronik.com dan görüntüleyebilirsiniz. Toptan ve perakende alım için bize ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu