Hakkımızda

Türkiye’nin sayılı markalarından, elektronik sektörünün öncülerinden olan Merter Elektronik, 1984 yılında İstanbul’da hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana uydu sistemleri ve elektronik yedek parça sektöründe hizmet vermektedir.

İletişim ve teknolojide yaşanan gelişmelerle uydu ve ip tv sistemleri, kumanda, güvenlik sistemleri, tv yedek parça, profesyonel seslendirme, adaptör, solar sistemler, ağ çözümleri, bilgisayar oem ve sarf malzeme ana kategorilerinde toptan satış ve pazarlama yapmaktadır.

Müşteri memnuniyetine çok önem veren Merter Elektronik, alanlarında uzman müşteri temsilcileri ile satış öncesi ve sonrasında Türkiye genelinde 5000’den fazla elektronik satış firmasına hizmet vermeye devam etmektedir.

İthalattan ihracata son satış noktasına kadar “Kaliteli Ürün Uygun Fiyat” prensibiyle yola çıkan; 2023 yılında 10.000 m2 kapalı alanı, 20.000+ fazla ürün çeşidi, 10+ araçlık filosu, 100’e yakın personeliyle, teknolojik altyapı yatırımlarıyla ve dijital kanallardaki deneyimiyle sektördeki firmaların ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeyde hizmet verebilen toptan dağıtım ağına sahip şirket konumundadır.

 

Kurumsal değerlerimiz;
Güveniliriz, Yenilikçiyiz, Başarılıyız.

 

Mert-Er Elektronik tescilli markaları;

Powermaster, Elektromer, Weko, MAG, Hello, Huayu, Mersat, Magicvoice, Magbox, MasterX, Ucomen, WLN, WEP, Pro-Main, Baku, Daly BMS, Lontor, Plato, Lantic, T&Smart, Sunko, Pinsun, Shile, Yeskit.

Başa dön tuşu