HaberlerSektörel

Humax Distribütörü Merter Elektronik

ABD ve uluslararası pazarda uydu alıcısı, dijital tv kaydediciler ve akıllı ev sistemleri ürünleriyle alanında dünya devi lider firmalardan biri olan Humax Digital, Türkiye Tek Distribütörü Merter Elektronik ile Türkiye’de uydu alıcısı pazarında hizmet vermektedir.

Pazar Lideri Humax Digital

Yenilikçi Dijital TV teknolojisi. Dünyanın önde gelen operatörleri, yayın kuruluşları ve çözüm üreticileri ile güçlü ortaklıklar.

Humax, ürünlerini dünya çapında 90’ın üzerinde ülkeye ihraç eden, dünyanın en büyük dijital Uydu Alıcı üreticilerinden biridir. Son 5 yılda, dijital TV kaydediciler (DTR’ler) ve yüksek çözünürlüklü (HD) Uydu Alıcısı da dahil olmak üzere, yüksek kalite ve zengin içerikli dijital TV ürünlerin lider tedarikçisi olarak haklı bir ün kazanmıştır.
Şirket merkezi ve Ar-Ge binası Kore’de olup, Dubai, Almanya, Hindistan, İtalya, Japonya, Tayland, Avustralya, Hong Kong, Fransa, Rusya, Humax Türkiye, Brezilya, Birleşik Krallık ve ABD’de ofisleri vardır.

Yenilikçi Teknoloji

Pek çok tüketici elektroniği markasından farklı olarak Humax, dijital TV teknolojisinde uzmanlaşmış ve bu itici güç sayesinde, bir öncü olarak pazardaki konumunu sağlamlaştırmıştır. DTR ve HD Uydu Alıcı yönelik pazarı belirleyerek rekabette bir adım önde olmaya devam etmektedir.

Humax ekibinin başarı anahtarı; evin her yerinde dijital içeriğe yönelik kolay ve uygun kullanım sunmak üzere, ürünlerimizin yenilikçi, geleceğe dönük ve üstün kalitede olmasına imkan sağlayan araştırma ve geliştirmeye verdikleri önemdir.

Operatör ve Yayıncı Kuruluş Ortaklıkları

Humax, üstün bir TV deneyimi sunmak üzere, dünyanın önde gelen bazı operatör ve yayıncı kuruluşları ile güçlü ortaklıklar kurarak küresel dijital TV pazarında itici güç haline gelmiştir.
Humax Digital, Birleşik Krallık’ta 2006 yılında gerçekleştirilen dijitale geçiş denemeleri ve Premiere’in Yüksek Çözünürlük lansmanı da dahil olmak üzere, Avrupa’daki önemli dijital TV girişimlerinde aktif olarak yer almıştır. Humax, yakın zamanda, Birleşik Krallığın yeni Freesat dijital TV hizmeti ve yeni Freeview HD & YouView hizmetinin lansmanında ön planda bulunmuştur. Humax, pazara en son teknoloji Uydu Alıcılar ve Dijital TV Kaydediciler sunar.

Teknoloji ortakları

Humax, dijital teknolojide tavizsiz kalite ve sürekli gelişim sağlamak üzere, dünyanın önde gelen şartlı erişim (CAS) ve özel yazılım çözüm sağlayıcılarından bazıları ile ortaklıklar kurmuştur.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu