Kumanda ÇeşitleriYazılar

Kumanda Çeşitleri

Merhaba günümüzde en çok kullandığımız ürünlerin arasında televizyon, klima vb. ürünler var. Bu elektronik ürünlerin haliyle birçok Kumanda Çeşitleri mevcut.

Kumanda Fiyatları

Televizyon, Klima, Uydu Alıcılarınız vb. için kumanda arıyorsanız tabi ki uygun fiyatlı ve kaliteli almak istersiniz.
Uygun Kumanda Fiyatları bulabilmeniz için Kumanda Çeşitleri’nin neredeyse hemen hepsine hakim olan firmalar sayesinde rahatlıkla istediğiniz kumandaya kavuşabilirsiniz. Toptan Kumanda alım ve satışlarında önde gelen Merter Elektronik 20.000’ den fazla ürün çeşitleriyle Uydu Kumandası, TV Kumandası, Universal ( Akıllı ) Kumanda gibi çeşitlerle’de hizmet vermekte.
Led Tv Kumandası, Lcd Tv Kumandaları orijinal kumandanız bozulduğunda genel olarak direk kumandanızın orijinalini bulamayabilirsiniz. Fakat orijinal kalıp yan sanayi kumandalar sayesinde artık hem cebinizden tasarruf etmiş hem de uygun bir fiyata kumandanıza sahip olabilirsiniz.
Kumanda Çeşitleri

Kumanda Alırken Nelere Dikkat Edilmeli ?

  • Uydu Alıcılarınız için uydu kumandası alırken nelere dikkat etmelisiniz ?

Uydu kumandası alırken kullandığınız orijinal kumandanız ile alacağınız orijinal kalıp yan sanayi kumanda ile birebir aynı olması gereklidir eğer farklı olduğunu düşünürsek aldığınız benzer kumanda çalışmayacaktır. Bu sebeple aldığınız uydu kumandası eski kumandanız ile birebir aynı olmalıdır.
Tabi ki yukarıda belirttiğimiz dikkat edilecek en önemli nokta LCD Tv Kumanda, Led Tv Kumanda, Tv Kumandası içinde aynı şekilde dikkat etmeniz gerekmektedir.

Peki Akıllı ( Universal ) Kumanda Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli ?

Akıllı (Universal) Kumanda almaya karar verdiğinizde alacağınız Akıllı Kumandanın Televizyonunuz ile uyumlu olup olmadığınız servisinize sormanız gerekmektedir. Akıllı kumandalar her Tv veya Uydu alıcı için uyumlu değildir. 8 in 1 kumandalar haricinde diğer akıllı kumandaları satın almadan önce uyumlu olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var.
8 in 1 kumanda içerisine kodlanmış DVD, Uydu Cihazı, Led Tv, LCD Tv, cihazlarını kumanda etmenizi sağlar. Uygun fiyatlı ve kaliteli kumanda çeşitleri için Merter Elektronik web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu