HaberlerMobil

iPhone 7 de kulaklık girişi olacak mı?

Merhabalar,

Apple iPhone her yeni modelini piyasaya sürmeden önce bir çok yeni özellik hakkında çeşitli prototipler, görseller, videolar gibi sızıntı bilgiler internette dolaşmakta. Bunlardan biri son dönemde popüler olmakla birlikte akıllı telefon piyasası ve yedek parça aksesuarlarada yön veriyor, başlığımızda da olduğu gibi iPhone 7 kulaklık girişi olacak mı sorusuna değineceğiz.

Öncelikle birkaç ay önce iPhone 7’nin üç modelde piyasaya sürüleceği bilgisi paylaşılmıştı, modeller iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro olacak. Bu akıllı telefonlarda 3.5 mm standart kulaklık girişinin olmayacağı, standart kulaklık girişinin yerine iPhone lightning girişinin kullanılacağı forumlarda ve ünlü teknoloji sitelerinde konuşuluyor.

iphone 7 kulaklık

3.5 mm kulaklık bağlantısını kaldırdıktan sonra iPhone’larda stereo hoparlör dönemine geçecek olan Apple, ürün kutusuna bir Lightning dönüştürücü de ekleyecek mi yıl sonuna doğru haber netleşecektir.

Ya dönüştürücü ya EarPods kulaklık…

Bu sayede, standart iPhone kulaklık kullanmak istemeyenler, bu dönüştürücüyle kulaklıklarını telefona bağlayabilecek. Bu dönüştürücünün, herhangi bir ses kalitesi kaybı yaratmayacağı da iddialar arasında. IPhone 7’yi dönüştürücü kullanmak istemeyen kullanıcılar için 3.5 mm kulaklık girişinin kaldırılması demek yeni nesil lightning EarPods kulaklıkların hayatımıza girmesi anlamına geliyor.

iphone 7 earpods kulaklık

iPhone 7 lightning EarPods kulaklık ve 3.5 mm kulaklık çevirici hakkında youtube ta birçok video yayınlanmaya başladı bunlardan yalnızca biri..

Birçok kaynakta yayınlanmasına rağmen yine de Apple tarafından resmi bir açıklama yok bu yüzden iPhone 7 çıkışına yakın yani yılsonuna kadar bekleyeceğiz…

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu