DonanımHaberler

Kayıt Cihazlarında Hibrit Dönemi

Merhabalar;

Son yıllarda güvenlik kamera kayıt sistemlerinde olan gelişmelerden sadece biri hibrit kayıt cihazları (Hybrid Video Recorder). Kısa kısa bilgilerle kayıt cihazlarında hibrit olayı nedir açıklamaya çalışacağız.

Hibrit Kayıt Cihazı Nedir?

Analog ve IP kamera kayıt cihazlarının birlikte çalışabilmesini sağlayan kayıt cihazlarına Hibrit Kayıt Cihazı denilmekte. Önceki dönem analog kameralara ilave olarak yeni nesil IP kameraları bağlayabilirsiniz. IP kamera sistemine geçişi kolaylaştıran hibrit kayıt cihazları ayrıca ekonomik olarak da fayda sağlamaktadır. Hali hazırda kurulu bir kamera sistemine IP kamera ilave edilmek istenildiğinde eskiden nvr kayıt cihazını ayrı olarak kurup ayrı yapılandırmak gerekirdi. Günümüzde ise hibrit kayıt cihazları ile bu gereksinim en alt düzeye indirgenmiş oldu. Hibrit kayıt cihazları özellikle ip kamera sistemlerine yeni geçmek isteyen kullanıcılar tarafından oldukça fazla ilgi görmektedir.

Hibrit Kayıt Cihazı Fiyatları Nedir?

Hem çok işlevli hem de uygun fiyatlı donanımlar her dönemde fark yaratmışlardır. Hibrit kayıt cihazlarının tercih edilmelerinin en büyük sebebi maliyetlerinin nvr kayıt cihazlarına göre çok daha uygun olmasıdır. Hibrit Kayıt Cihazı alırken dikkat etmeniz gereken noktalardan en önemlisi analog ve ip kameralardan kaçar adet bağlanabileceğidir. Şöyleki 8 kanal hibrit kayıt cihazına 4 ip kamera bağlanabilecek modelleri olduğu gibi 2 ip kamera bağlanabilen modelleri de mevcuttur. Yani alınacak tekliflerde Hibrit Kayıt Cihazları Fiyatlarıyla beraber kanal sayıları ve desteklediği kamera sayılarını da göz ardı etmemek gerekir.

Powermaster Hibrit Kayıt Cihazı Modelleri

Güvenlik sistemlerindan kayıt cihazları, güvenlik kameraları, güvenlik ekipmanları, cctv kablolar gibi bileşenlerin ithalatçısı olmasıyla birlikte Türkiye’de uydu sistemlerinde öncü firma konumunda olan Merter Elektronik’in arge çalışmaları/araştırmalar neticesinde ortaya çıkan Powermaster Hibrit Kayıt Cihazları Mart 2017 de güvenlik piyasasında kendine yer bulmuştur.

Powermaster hibrit kayıt cihazları 4-8-16 kanal olarak üretildiler. AHD yani Analog HD olarak adlandırılan Powermaster kayıt cihazları Hibrit özelliği ve 3G özellikleriyle, 720p ve 1080p Full HD destekli modelleriyle ve en önemlisi fiyatlarıyla ön plana çıkmaktadır. Kaydı olan firmalar, Powermaster hibrit kayıt cihazları toptan fiyatlarına Merter Elektronik Bayi Paneli b2bmerter.com dan ulaşabilirler. Hibrit kayıt cihazlarının detaylı özelliklerine ulaşmak isteyenler aşağıdaki linki inceleyebilirler.

https://www.merterelektronik.com/kategori/hibrit-kayit-cihazlari

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu