TelevizyonTv Ekran KoruyucuYazılar

Lcd Led Plazma Televizyon Ekran Koruyucu Filmler

Merhabalar, 2016 yılının sonlarında duyurduğumuz tv ekran koruyucu filmler için satış sürecinde geliştirmeler yaptık ve ülkemizde ilk olacak tv ekran koruyucuları satışa sunmuş bulunuyoruz. Daha önceden piyasada bulunan diğer tv ekran koruyucu camlardan farklarına geçmeden önce tv ekran koruyucu filmlerin avantajlarıdan bahsedelim.

Tv Ekran Koruyucu Filmler

Evlerde, iş yerlerinde, ofislerde, okullarda ortak kullanım alanlarında en çok kullandığımız elektronik cihazların başında televizyonlar geliyor. Yoğun kullanıma sahip televizyonlar geniş ve hassas ekranlara sahiptir ve muhakkak ekstra korunmaya ihtiyaç duyarlar. Birçok Tv ekran boyutlarına göre üretilmiş olan Powermaster Tv Ekran Koruyucu filmler, hayatımızın vazgeçilmezlerinden LCD, LED, Plazma televizyonlarımızın ekranlarına gelebilecek her türlü darbelere, çizilmelere karşı korunmasını hem de kolayca temizlenebilmelerini sağlarlar.

lcd led tv ekran koruyucu film

Tv Ekran Koruyucu Filmlerin Avantajları Nedir?

Tv Ekran Koruyucu filmler, televizyon ekranlarında oluşabilecek darbelere karşı ekstra bir koruma sağlar. Çizilmelere karşı dayanıksız olan lcd led plazma tv ekranlarını koruma altına alırken, dayanıklı ekran modellerinde ise korunma düzeyini daha da arttırarak daha güvenli hale getirirler. Çizilmeleri engellemesiyle beraber ekranlarda darbelerden dolayı meydana gelebilecek her türlü çatlama ve kırılmaların önlenmesinde de çok önemli rol üstlenmektedir. LCD, LED, Plazma Tv Ekran Koruyucu Filmler, darbelerde daha geniş bir yüzey sağladıklarından ekrana doğrudan çarpacak bir cismin yaratacağı basıncı azaltır ve ekranın zarar görmesini engellerler. Tv Ekran Koruyucu filmlerin sertleştirilmiş yüzeyi çizilmelere ve aşınmalara karşı dayanıklıdır ve temizlenmesi oldukça kolaydır. Dışarıdan gelebilecek fiziksel etkilere karşı koruyucu görevinin yanında kırılmaz özellikli tv ekran koruyucu filmler, ışığı çok fazla yansıtan televizyon ekranlarında bu durumun engellenmesi için de kullanılmaktadır. Aşırı parlamadan dolayı kullanım zorluğu yaşanan tv lerde, mat özellikli ekran koruyucular kullanılarak ışığın yansıması önemli ölçüde engellenebilir ve ışıklı ortamlarda bile daha rahat bir şekilde kullanım elde edilebilir. Tv Kırılmaz Ekran Koruyucu Filmlerin sağladıkları avantajlardan bir diğeri ise bu ürünlerin temizliklerinin de oldukça kolay olmasıdır. Parmak izi, su izi ve kir tutmama özelliklerine sahip olan ürün modellerinin kullanılmaması ile LCD, LED, Plazma ekranları kolaylıkla temizlenebilir. Özellikle çok parmak izi bırakan ve kolay kirlenen LCD, LED Tv modellerinde bu tip ürünler oldukça kullanışlıdır.

Tv Ekran Koruyucu Film Uygulama Videosu

Tv ekran koruyucu nasıl uygulanır sorusuna gelince aşağıdaki videoda da gösterildiği gibi özetlersek; ekran temizleme spreyi ile tv ekranı temizlenir, tv ekran koruyucu ekran üzerine yerleştirilir, tv ekranı bant yardımıyla sabitlenirken sabitlenen ekran koruyucu alt tarafındaki jelatin yavaşça sökülür, jelatin söküldükten sonra yavaş yavaş kabarcık kalmayacak şekilde uygulanır.

Tv ekran koruyucu filmler, Mert-er Elektronik San. Tic. Ltd. Şti. tarafından patentlidir. İzinsiz kullanım halinde ilgili kişi ve kurumlar hakkında hukuki işlem başlatılacaktır. Patent No:2016/09954

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu