TelevizyonTv Ekran KoruyucuYazılar

Lcd Led Tv Ekran Koruyucu Filmler

 

Merhabalar,

Her ortamda Tv lere verdiğimiz önemin farkındayız. Bir LCD ya da LED  televizyon alırken kılı kırk yararak seçim yapıyoruz, örneğin yeni ev düzerken evin en önemli yerine, önce yeni Tv nin geleceği nokta belirler akabinde diğer mobilyalar elektronik aletler vs şekillenir. Televizyonların hayatımızdaki yerlerine aslında insanların televizyonlara verdiği değer ve insanların hayatlarından aldıkları hakkında kitap yazılırda gerek yok konumuz bu değil…

Hepimizin evlerimizde, ofislerde, şirketlerde en yoğun şekilde kullandığımız elektronik cihazların başında televizyonlar geliyor. Özellikle son yıllarda Lcd televizyonlarımızda telefonlarımızdan neredeyse farksız hale gelmiş haldeler. Tv lere özellik olarak internetin dahil olmasıyla beraber tv lerde akıllandı böylece yaşam alanlarımızda Lcd Led tv lerimize bağlılığımız arttı. Akıllı telefonlarda kullandığımız uygulamaları televizyonlarımızda görmek tabi ki heyecan vericiydi neyse tv uygulamalarına girmeden konunun dışına çıkmadan yeniden konumuza “lcd led tv ekran koruyucu filmler” e  dönelim..

tv ekran koruyucu filmler
powermaster tv ekran koruyucu filmler

Lcd Led Tv Ekran Koruyucu Filmler Gerekli mi?

Bahsettiğimiz gibi gündelik yaşamda oldukça fazla kullanıma sahip televizyonlar geniş ve hassas ekranlara sahiptirler, bizler için bu kadar değerli elektronik cihazlar kesinlikle ekstra korunmaya ihtiyaç duyarlar. Konumuz tam da burada beliriyor Tv ekran boyutlarına göre tasarlanmış Powermaster Tv Kırılmaz Ekran Koruyucu filmler, hayatımızın vazgeçilmezlerinden LCD, LED, Plazma televizyonlarımızın ekranlarına gelebilecek çizilmelere ve darbelere karşı korunmalarını sağlarlar.

Günümüzde üretilen Lcd Led Plazma Tv lerin tüm modellerinde, çizilmelere karşı dayanıklı ekranlar kullanılır. Televizyonlarda kullanılan ekranların dayanıklı malzemelerden yapılmış olmaları onları genel kullanımda oldukça etkili şekilde korumalarına rağmen sivri ve kesici özellikteki cisimler bu yüzeylerin çizilmelerine sebep olabilir. Dayanıklı olmaları için özel önlemler alınmamış Lcd Led Tv ekranları ise özen gösterilmediğinde normal kullanımda bile kolayca çizilebilir. Bu durumda Powermaster Tv Kırılmaz Ekran Koruyucu ürünleri, dayanıklı olmayan ekran çeşitleri için olmazsa olmazdır. Dayanıklı ekranlara sahip olan televizyon modellerinde de Tv Ekran Koruyucu Filmler sayesinde çok daha etkili bir şekilde korunurlar.

Powermaster Tv Ekran Koruyucuların Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Lcd Led Tv Kırılmaz Ekran Koruyucu Filmler, ekranlarda darbelere karşı ekstra bir koruma sağlar. Bu ürünler, çizilmelere karşı dayanıksız olan ürünlerin ekranlarını koruma altına alırken, dayanıklı ekran modellerinde ise korunma düzeyini daha da arttırarak daha sağlıklı güvenli bir kullanım sağlarlar.

Çizilmelerin yanında bu ürünler ekranlarda darbelerden dolayı meydana gelebilecek olan çatlama ve kırılmaların önlenmesinde de oldukça etkilidir. LCD, LED Plazma Tv Kırılmaz Ekran Koruyucu ürünleri, darbelerde daha geniş bir yüzey sağladıkları için, ekrana doğrudan çarpacak bir cismin yaratacağı basıncı azaltır ve ekranın zarar görmesini bu şekilde engellerler. Tv Ekran koruyucu filmlerin sertleştirilmiş yüzeyi çizilmelere ve aşınmalara karşı dayanıklıdır ve temizlenmesi oldukça kolaydır.

Dışarıdan gelebilecek fiziksel etkilere karşı koruyuculuklarının yanında Tv Kırılmaz Ekran Koruyucular, ışığı çok fazla yansıtan televizyon ekranlarında bu durumun engellenmesi için de kullanılabilirler. Aşırı parlamadan dolayı kullanım zorluğu yaşanılan televizyonlarda, mat özellikli ekran koruyucular kullanılarak ışığın yansıması önemli ölçüde engellenir ve ışıklı ortamlarda bile daha rahat bir kullanım elde edilebilir. Tv Kırılmaz Ekran Koruyucu Filmleri sağladıkları avantajlardan bir diğeri ise bu ürünlerin temizliklerinin de oldukça kolay olmasıdır. Parmak izi, su izi ve kir tutmama özelliklerine sahip olan ürün modellerinin kullanılmaması ile LCD, LED, Plazma ekranları kolaylıkla temizlenebilir. Özellikle çok parmak izi bırakan ve kolay kirlenen Lcd, Led Plazma ve 4K Curved Tv modellerinde bu tip ürünler oldukça kullanışlıdır.

Powermaster Tv Ekran Koruyucu Modelleri

Powermaster Tv Kırılmaz Ekran Koruyucu Filmler, universaldir ve televizyonların ekranlarını darbelere karşı koruyucu filmlerdir. Piyasadaki her tip LCD, LED, Plazma Tv lerde 32″-39″-40″-42″-43″-48″-49″-50″-55″ ölçülerinde piyasadaki tüm televizyon marka ve modelleriyle uyumlu universal tv kırılmaz ekran koruyucu filmleri ilk defa Powermaster markasıyla Merter Elektronik ile Türkiye piyasasına giriş yapmıştır. Uzun bir süre arge, dayanıklılık testleri ve araştırmalar sonucu üretimine karar verilen Powermaster Lcd Led Plazma Tv Kırılmaz Ekran Koruyucu Filmleri, 2017 yılının ilk çeyreği bitmeden ülkemizde satışa sunulması planlanmaktadır.

Aşağıdaki bölümden Tv ölçünüze göre Tv ekran koruyucu modellerinin tamamına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/Tv-Kirilmaz-Ekran-Koruyucu,LA_3777-2.html

Powermaster 32″ 82 cm Tv Ekran Koruyucu Film satın almak için

https://www.merterelektronik.com/Powermaster-Tv-Kirilmaz-Ekran-Koruyucu-Film-32-700X395,PR-47908.html

https://www.merterelektronik.com/Powermaster-Tv-Kirilmaz-Ekran-Koruyucu-Film-32-695X390,PR-47920.html

Powermaster 39″ 99 cm Tv Ekran Koruyucu Film satın almak için

https://www.merterelektronik.com/Powermaster-Tv-Kirilmaz-Ekran-Koruyucu-Film-39,PR-47910.html

Powermaster 40″ 102 cm Tv Ekran Koruyucu Film satın almak için

https://www.merterelektronik.com/Powermaster-Tv-Kirilmaz-Ekran-Koruyucu-Film-40,PR-47911.html

Powermaster 42″ 106 cm Tv Ekran Koruyucu Film satın almak için

https://www.merterelektronik.com/Powermaster-Tv-Kirilmaz-Ekran-Koruyucu-Film-42-935X525,PR-47912.html

https://www.merterelektronik.com/Powermaster-Tv-Kirilmaz-Ekran-Koruyucu-Film-42-929X521,PR-47921.html

Powermaster 43″ 109 cm Tv Ekran Koruyucu Film satın almak için

https://www.merterelektronik.com/Powermaster-Tv-Kirilmaz-Ekran-Koruyucu-Film-43,PR-47913.html

Powermaster 48″ 122 cm Tv Ekran Koruyucu Film satın almak için

https://www.merterelektronik.com/Powermaster-Tv-Kirilmaz-Ekran-Koruyucu-Film-48,PR-47914.html

Powermaster 49″ 124 cm Tv Ekran Koruyucu Film satın almak için

https://www.merterelektronik.com/Powermaster-Tv-Kirilmaz-Ekran-Koruyucu-Film-49,PR-47915.html

Powermaster 50″ 127 cm Tv Ekran Koruyucu Film satın almak için

https://www.merterelektronik.com/Powermaster-Tv-Kirilmaz-Ekran-Koruyucu-Film-50,PR-47916.html

Powermaster 55″ 139,7 cm Tv Ekran Koruyucu Film satın almak için

https://www.merterelektronik.com/Powermaster-Tv-Kirilmaz-Ekran-Koruyucu-Film-55,PR-47917.html

Not: Tv kırılmaz ekran koruyucu filmler, şirketimiz Mert-er Elektronik San. Tic. Ltd. Şti. tarafından patentlidir. İzinsiz kullanım halinde ilgili kişi ve kurumlar hakkında hukuki işlem başlatılacaktır. Patent No:2016/09954

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu