HaberlerTelefon AksesuarYazılar

Ldnio Telefon Aksesuarları Stoklarımızda

Günlük hayatımızın vazgeçilmezi olan akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar evde, ofiste, okulda, araçlarda her ortamda en yoğun şekilde kullanılmaktadır. Tüm taşınabilir cihazların bataryalarının düzenli olarak şarj edilmesi gerekiyor. Şarj işlemi batarya ömrüne direkt etki eden en önemli faktördür bu yüzden cihazımızı şarj etmek için doğru volt ve amperde mümkünse orijinal şarj aleti ile şarj edilmesi en doğru işlem olacaktır.

Tam bu noktada Türkiye’de ilk olarak Merter Elektronik in satışa sunduğu “Ldnio Telefon Aksesuarları” tüm akıllı cihazlarda sorunsuz çalışabilmektedir. Android, IOS, Windows gibi günümüz mobil işletim sistemlerine uygun olarak üretilmiş ve her bir modeli çeşitli güvenlik testlerini başarıyla tamamlamıştır. Akıllı akım eşleştirme özelliğiyle cihazınızı güvenle ve rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ldnio Şarj Cihazları akıllı cep telefonunuzu, tabletinizi, mp3 mp4 aygıtınızı hızlı şarj edebilmenizi sağlayan USB portlara sahiptir. Ldnio şarj aletleri yüksek kararlılıkta dayanıklı malzemeden üretilmiş olup 72 saat ağır koşullar altında çalışma testine tabi tutulmuştur. Uyumlu USB kablolarla ya da Ldnio orijinal USB kablolarla akıllı telefonları, tablet, mp3 mp4 player, PSP, GPS ve benzeri cihazlarınızı güvenle şarj edebilirsiniz.

LDNIO şarj cihazları narin detaylara ve yüksek kaliteye sahip, modern ev yaşamında kullanım için en uygun şarj cihazlarıdır.

Ldnio markası ev tipi şarj cihazları, araç tipi şarj cihazları, USB çoklayıcılar, USB uzatma ekipmanları vb. telefon ekipmanlarıyla Türkiye pazarına Merter Elektronik ile merhaba diyor.

Ldnio telefon aksesuar modellerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu