Haberlerİnternet

LinkedIn Yeni Tasarımıyla Yayında..

LinkedIn Yeni Tasarımıyla Yayında

LinkedIn, 2003 yılında yayına başladığından bu yana en büyük tasarım değişikliğine imza atmış durumda. Böylece, Teknoloji mimarisinin tamamen elden geçirilme sürecinin tamamlandığı ifade ediliyor. Şirket, yeni tasarımıyla LinkedIn deneyimini çok daha basite hale getirmenin yanı sıra daha sezgisel, hızlı ve değer oluşturan bir deneyim sunmayı hedeflemiş.

Mobil ve masaüstü arasında kusursuz bir deneyim sağladıklarının da altını çizen LinkedIn, mobil uygulamalarının çıkışından beri aldıkları tüm geri bildirimleri de göz önünde bulundurmayı ihmal etmemiş. Bu anlamda profesyonellerin en yararlı sohbetlere, içeriklere ve olanaklara hızlı bir şekilde erişimi için çalışılmış.

Artık gezinme için 7 farklı bölüm sunuluyor. Bunlar; Ana Sayfa, Mesajlaşma, İşler, Bildirimler, Ben, Ağım ve Arama. Ana akış ise ciddi anlamda Facebook’un haber kaynağına benziyor. Hem gerçek editörler hem de algoritmalarla belirlenmiş öne çıkan hikayeleri buradan takip edebiliyorsunuz. Tabii ki istediğinizde bunları takip etmeme ve gizleme şansını bulunuyor. Ek olarak geliştirilen arama sayesinde iş, kişi, şirket ve diğer aradıklarınızı bulmak artık daha kolay.

Yeni gerçek zamanlı mesajlaşma arayüzü de dikkat çeken bir yenilik. Artık LinkedIn’in hangi kısmında olursanız olun bir bağlantınıza mesaj atabiliyorsunuz. LinkedIn, sohbetlerdeki buzları kırmak ve sizi sonraki fırsatınıza bağlamak için de elinden geleni yapmış. İlginizi çekecek yeni bir iş ilanı gördüğünüzde, platform bu şirkette çalışan bir bağlantınızı önerebiliyor ve bilgi için sohbete başlayabiliyorsunuz.

Yeni LinkedIn masaüstü deneyiminin önümüzdeki haftalarda tüm üyelere sunulmuş olacağı açıklanmış durumda.

Merter Elektronik LinkedIn hesabımızdan bizi takip edebilir iş ortağımız ve çalışma arkadaşımız olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu yazı ShifDelete.net adresinden özet ve alıntılar ile ortaya çıkmıştır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu