Solar Enerji SistemleriYazılar

Powermaster Solar Aydınlatma Sistemleri

Merhabalar,

Öncelikle solar enerji nedir, nasıl çalışır gibi bilgilerle vaktinizi almayacağız. İlk olarak 2014 yılında Merter Elektronik‘in öncülüğünde Türkiye piyasasına giren solar enerjili aydınlatma sistemleri, Powermaster markasıyla sektördeki yerini ilk günkü gibi geliştirerek sağlamlaştırmaktadır.
Solar aydınlatma cihazları endüstriyel kullanımının yanı sıra ortak yaşam alanlarında ve son yıllarda son tüketicilerin kullanımına sunulan ürünlerle popülerliğini artırmakta. Solar sistemler alanında çalışmalarını sürdüren yabancı firmalar güneş enerji sistemleri sektöründe enterasan ürün geliştirme ve pazarlamasına ağırlık vermektedir.

Powermaster solar aydınlatma cihazları, rahat ve kullanışlı modelleri ile solar enerji kategorisinde önemli yer tutmaktadır. Solar enerjiyle çalışan dekoratif aydınlatma ürünleri dış mekan ve iç mekanlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Aynı zamanda dekoratif aydınlatma ürün çeşitleri arasında solar bahçe aydınlatma, havuz solar aydınlatma, renk değiştiren solar aydınlatma ürünleri gibi çeşitleri mevcuttur.
Powermaster solar aydınlatma setleri bir çok alanda kullanıma uygundur, kamp alanlarında, piknikte, dağcılık, dağ sporlarında, hayvancılık, yaylalarda, köylerde, güvenlik kulübelerinde, bahçelerde vb. seyyar alanların hepsinde güvenle kullanabilirsiniz. Ürünü içinden çıkan güneş enerji panelleri ile şarj edilebilmenin yanı sıra evde prize takarakta şarj edebilirsiniz.

solar-aydinlatma-merter-elektronik

Powermaster güneş enerjili aydınlatma cihazları 4 modele sahiptir, bunlar; tek panelli, çift panelli radyolu, 3 ampullu, 2 ampullu modellerdir. Herbirinin kullanım alanı ve hitap ettiği kullanıcı türü farklıdır.
Powermaster solar aydınlatma sistemlerinde en önemli ve işlevsel özellik cihazlarda USB çıkışının olmasıdır, USB çıkışı ile akıllı telefon, tablet, mp3 player gibi mobilde kesintisiz kullanıma ihtiyaç duyduğumuz aygıtları powerbank kullanır gibi şarj edebiliriz. Ürün kutusu içerisinde(2 model için geçerli) çok uçlu şarj kablosuda vardır. Panel boyutları ürün tipine göre değişiklik gösterebilmekte. Full şarj ile güneş enerjili aydınlatma cihazınızı 12 saat kesintisiz kullanabilirsiniz. Radyolu modelinde SD kart girişiyle mp3 dinleyebilirsiniz, lcd ekranı ile cihazı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Güneş enerjili aydınlatmaların avantajları neler birazda bunları inceleyelim:

  • İşletme bakım maliyeti yok
  • Kendi elektriğini panellerinden sağladığı için masrafı yoktur
  • Led ampullere sahiptir

Powermaster Solar Aydınlatma Setleri:

  • Powermaster Şarjlı Solar Aydınlatma Seti Tek Panelli – Kod:33399
  • Powermaster Radyolu Şarjlı Solar Aydınlatma Seti – Kod:33400
  • Powermaster Çift Lambalı Şarjlı Solar Aydınlatma Seti – Kod:33401
  • Powermaster Solar Aydınlatma Seti Çok Uçlu 3 Lambalı – Kod:8905

Powermaster solar aydınlatma sistemleri ürün çeşitlerine, kullanım alanları hakkında detaylı bilgiler için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/Solar-Aydinlatma-Sistemleri,LA_2955-2.html

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu