HaberlerİnternetMobil

WhatsApp Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır?

Merhabalar,

İlk olarak 2010 yılında ortaya çıkan ve günümüzde bir milyarı aşkın mobil kullanıcısına anlık mesajlaşma hizmeti veren WhatsApp, aylardır üzerinde çalıştığı görüntülü konuşma özelliğinin ilk gelişmelerini duyurdu.

WhatsApp’ta yeni bir dönem başlıyor!

Resmi açıklama yapılmasada aylardır geleceği söylenen WhatsApp görüntülü konuşma özelliği nihayet Android kullanıcıları için geldi. Şu an yalnızca Android işletim sistemi için duyurulan WhatsApp Beta sürümünde görüntülü konuşma özelliği kullanılabiliyor. Henüz beta aşamasında olduğundan Android marketten uygulamanın güncel versiyonuna ulaşamayacağız.

whatsapp-goruntulu-konusma-video-gorsel

Görüntülü konuşma özelliğini test etmek için ApkMirror.com sitesinden WhatsApp Messenger 2.16.318 beta (Android 2.3.4+) sürümünün APK sını indirip telefonunuza manuel kurmanız gerekmektedir. Beta sürümünü yüklediğinizde kişilerin yanında kamera ikonunun eklendiğini göreceksiniz böylece WhatsApp görüntülü görüşme özelliğini ilk test edenler arasına katılabilirsiniz. Yalnız ilgilenenler bilirler birkaç ay öncede bu tarz bir güncelleme haberi yayıldı ardından testteki WhatsApp beta sürümünü yayından çekmişti umarız bu sefer kalıcı olur.

WhatsApp görüntülü konuşma özelliğini ses ve görüntü kalitesini merak edenler için güzel bir video

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu