Ağ ÜrünleriHaberlerYazılar

D-Link DSL-2740R Modem Router Türkiye’de İlk!

Merhabalar,

Bugün Türkiye’de ilk olarak Merter Elektronik’te satışa sunulan D-Link DSL-2740R Wireless N 300 Mbps ADSL2 Modem Router ‘dan bahsedeceğiz. D-Link, endüstriyel network ürünlerinin yanı sıra ev kullanıcıları için de sorunsuz ürünleri piyasaya sunmaya devam ediyor.

300 Mbps hızını Wireless N son sürümüyle yaşamak için D-Link DSL-2740R kusursuz bir cihazdır. Modemde 4 LAN port mevcut ayrıca cihaz ADSL2 desteği ile geliyor. Sadeleştirilmiş kolay kurulum paneli, kullanıcının vaktini almadan hızlıca modemin kurulmasını sağlar. Piyasadaki standart modemlerden ayıran en büyük özelliği VPN desteğinin olmasıdır.

d-link-dsl-2740r-modem-router

Kimler almalı?

D-Link DSL-2740R, uygun fiyatlı ve 300 Mbps hızlı bir modem router arayanlar için tavsiye edilebilir.

Uygun Fiyatlı D-Link DSL-2740R Modem teknik desteği var mı?

Tabi ki evet, Türkiye’nin en büyük teknoloji tedarikçilerinden birinin teknik ekibi tarafından destek verilmektedir 2 yıl garantilidir. Ayrıca İstanbul’da teknik birim olarak firmamızla iletişime geçebilirsiniz. teknikservis@merterelektronik.com

Şimdi D-Link’in bu modemine kutu içeriğini inceleyerek devam edelim:

d-link-dsl-2740r-on-yuz

D-Link DSL-2740R’nin kutu içeriğinden garanti belgesi, kullanım kılavuzu, kurulum CD si, ağ kablosu, telefon kablosu ve adaptörle geliyor. Kurulum için gerekenler çok basit aslında, daha önce modem kurmamışsanız bile rahatlıkla yapabilirsiniz. CD içerisinde kurulumla ilgili yardımcı uygulama çıkmakta fakat Türkçe dil desteği maalesef bulunmuyor. Yine de bir kaç işlem için Türkçe desteği olmadan da rahatlıkla işlemleri tamamlayabiliyorsunuz.

d-link-dsl-2740r-modem-1 d-link-dsl-2740r-modem-2

DSL-2740R tasarımıyla, anten yerleşimiyle, piyasadaki modemlere göre daha şık ve konsept oluşturucu bir görünüme sahip. 3 antenli gövdesiyle çekim alanı noktasında tatmin derecesini üst seviyede tutabilecek piyasadaki en iyi fiyat/performans ürünüdür.

D-Link DSL-2740R Modem Router ‘ı aşağıdaki linkten Merter Elektronik’ten satın alabilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/D-Link-DSL-2740R-300-Mbps-4-Port-Adsl2-Modem-Router,PR-46980.html

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu