Uydu AlıcısıYazılar

Uydu Alıcısı Tavsiye 2022 Magbox

Uydu alıcısı ve teknolojileri alanında özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği AR-GE çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Mert-er Elektronik, uydu alıcısı grubunda tescilli markası olan Magbox’ın 2022 model receiver modellerini duyurdu. 2022 yılında da uydu alıcısı tavsiye edilebilecek modeller Magbox ile uydu piyasasında…

Magbox 2022 Model Uydu Alıcıları

Mini, SD, Full HD ve IP Tv uyumlu uydu alıcısı modelleri ile uydu sektöründeki yerini 2018 yılında daha da sağlamlaştıracağını gösteriyor. Magbox yeni yıla 5 yeni uydu alıcısı modeliyle girdi. Bu modeller mini HD, kasalı ve IP Tv li çeşitlerini satışa sundu. SD mini kategorisinde Handy ve Exclusive, full hd mini kategorisinde Orbit, ip tv ve full hd kategorisinde Royal ve Natural modellerini satışa sundu. Yeni dönemde beklenen Magbox uydu alıcısı modeli Forte ise kasalı full hd grubunda yer alacaktır.

Magbox Uydu Alıcısı
Uydu Alıcısı Tavsiye 2022

Toptan uydu alıcısı alımı yapan firmalar için en uygun fiyatlara sahip, servis destek noktasında Mert-er Elektronik güvencesine sahip Magbox uydu alıcılar kazandırmaya devam ediyor.

Neden Magbox Uydu Alıcısı?

Magbox uydu alıcılar neden tercih edilmeli? Uydu alıcısı tavsiye ederken ilk olarak kullananlar bilirler uydu alıcısı kategorisinde fiyat/performans anlamında en verimli markalar arasında yer almaktadır. Geçtiğimiz yıllarda birçok uydu üreticisi ile çalışmalarda bulunmuşlardır. Özellikle Magbox Best modeli popüler pazar yerlerinde en çok satan uydu alıcısı aynı zamanda en çok tavsiye edilen uydu alıcısı olmuştur. Uydu alıcısı alırken dikkat edilmesi gereken önemli noktalardan biri de kanal geçiş hızıdır. Cihazın donanımıyla ilgili olan bu özellik en etkili seçim kriterlerinden biridir.

Magbox uydu alıcıları kanal geçiş hızları bakımından aynı segmentte bulunan uydu cihazlarının bir gömlek üstünde konumlanmaktadır. Günümüzde yayın standartlarının gelişmesiyle ve ülkemizde de Türksat ile geliştirilen altyapı sayesinde 4A uydusu ile TKGS de devreye alınmış oldu. Türksat kanal güncelleme sistemi anlamına gelen TKGS günümüz uydu alıcısı modellerinde olmazsa olmaz bir özellik olmuştur. Bir diğer önemli konu ise yaygın servis ağıdır. Magbox uydu alıcılar, Türkiye genelinde yaygın servis ağına sahiptir ayrıca İstanbul’daki merkez servisinde diğer tüm servislere yedek parça ve destek sağlamaktadır. Magbox yetkili servisleri ülke çapında yaygın olmasıyla beraber en kısa sürede çözüme ulaştırması açısından da etkili olmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu