Kumanda ÇeşitleriTelevizyonYazılar

Vestel Arçelik Sunny Universal Kumandalar

Merhabalar,

Vestel LCD, LED, Plazma Televizyonunuz var ise mutlaka şöyle bir problemle karşılaşmışsınızdır; tv modeline göre ya da boyutuna göre kumanda belirlemekte zorluk yaşamışsınızdır ki bir de tv niz eski model ise maalesef ..:( Bu durum yalnızca Vestel için geçerli değil tabi ki fakat müşterilerimizden gelen talepler bu şekilde bu yüzden yazımıza Vestel kumanda problemi ile başlayalım dedik. Benzer problem Arçelik, Beko, Sunny LCD kumandaları için de maalesef geçerliydi.

Yılların getirdiği tecrübeyle kumanda piyasasında ARGE çalışmalarını sürdüren Merter Elektronik, Türkiye’ye özel Vestel Universal, Arçelik-Beko Universal ve Sunny Universal kumandalar için yoğun çalışma sonucunda ürünleri piyasaya sunmuştur. En hızlı ve stabil çalışabilen entegre oluşturma aşamasında her marka için ortalama 40-50 kumanda dataları çıkartılıp eşleştirme yapılmıştır. Titiz çalışmaların sonucunda piyasaya temiz, sorunsuz, işlevsel 3 yeni model akıllı kumanda sunulmuştur.

Şimdi sırayla yeni universal kumandaları inceleyebiliriz.

Tüm Vestel, Seg, Regal LCD-LED-Plazma TV ler için Türkiye’ye özel üretilmiştir. Kumandanın kodu 33499, kumandaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/Huayu-Vestel-Universal-Tv-Kumanda,PR-45020.html

vestel-universal-kumanda-merter-elektronik

 

Tüm Sunny LCD-LED-Plazma TV ler için Türkiye’ye özel üretilmiştir. Kumandanın kodu 33501, kumandaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/Huayu-Sunny-Universal-Tv-Kumanda,PR-45022.html

sunny-universal-kumanda-merter-elektronik

 

Tüm Arçelik, Beko LCD-LED-Plazma TV ler için Türkiye’ye özel üretilmiştir. Kumandanın kodu 33500, kumandaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/Huayu-Arcelik-Beko-Universal-Tv-Kumanda,PR-45021.html

arcelik-beko-universal-kumanda-merter-elektronik

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu