Uydu AlıcısıYazılar

Uydu Alıcısı Tavsiye 2022

2023 yılına girmeye az bir süre kalmışken uydu alıcı teknolojisi de bir önceki yıllara göre daha gelişmiş bir yapıdadır. Daha henüz Türkiye’de 4K yayınlara geçiş yapılamamışken Turksat 8K test yayınları yapmaya başladı. Daha önce 8K test yayını hakkında yazı paylaşmıştık. Bu yazımızda ise 2022 yılı için piyasaya sürülen ve yeni teknolojilere sahip uydu alıcı tavsiye hakkında yeni modeller önereceğiz. Her yıl çıkardığı yeni modellerle adından söz ettiren Magbox uydu alıcı markası rakiplerine kıyasla öne çıkmaktadır. Kullanıcıların uydu alıcısı alırken kolay kanal ayarlanan ve çok kanal destekleyen modeller tercih etmektedir. Magbox uydu alıcılarında kolay kanal ekleme ve TKGS özelliği ile otomatik kanal güncelleme desteğine sahiptir. Ayrıca 2022 modellerinde kanal geçiş hızları daha akıcı hale getirilmiştir.

Magbox 2022 Model Uydu Alıcıları

Her geçen yıl ürün çeşidini ve kalitesini arttıran Magbox markası bu yılda adından söz ettirecek rakiplerine kıyasla üstün uydu alıcısı modelleri satışa sunmuştur. Kullanıcılar tarafından en çok tercih edilme sebebi uydu alıcılarında bulunan kanal geçiş hızlarının akıcı olmasıdır. Bunun yanı sıra kolay kanal düzenleme ve otomatik güncelleme sistemine sahiptirler. Daha önceki Magbox 2022 Uydu alıcısı modelleri yazımızda, Magbox Royal, Royal X ve Mercury modellerinden bahsedip özelliklerine değinmiştik. Özellikle royal ve mercury mini hd uydu alıcılar son zamanlarda kullanıcılar tarafından popüler tercih edilen modeller olmuşlardır. 2023 henüz gelmeden yenilenen tasarım ve özellikleriyle donanımı daha da geliştirilmiştir. Daha önce verdiğimiz magbox çanaksız uydu alıcısı tavsiyelerine ek olarak 3 model daha ekleyerek, tercih sebebinize göre dilediğiniz modeli satın alabilirsiniz.

Tüm çanaksız uydu alıcısı modellerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/kategori/canaksiz-uydu-alicilar

Mert-er Elektronik patentli markası olan “Magbox” için teknik servis ve yedek parça noktasında İstanbul da ki merkezinden destek vermektedir. Ayrıca toptan uydu alıcısı noktasından kendi bayilik sistemi b2bmerter.com üzerinden kullanıcılara toptan hizmeti de vermektedir.

Öncelikle mini full hd uydu alıcısı kategorisi için listemizde yeni 4 ürün bulunmaktadır. Mini olması ile az yer kaplayan modeller popüler olarak tercih edilmektedir. Sıralayacağımız modeller ise şu şekilde;

  • Magbox Mercury Full HD Çift USB li TKGS li Mini Uydu Alıcısı
  • Magbox Royal IP Destekli Full HD Mini Uydu Alıcısı
  • Magbox Vip Usb Mini Full HD TKGS’li Uydu Alıcısı
  • Magbox Sigma Mini Full HD Uydu Alıcısı
Listelediğimiz 2022 magbox mini uydu alıcısı modellerinin tümü Full hd olup TKGS sistemini desteklemektedir. Kasalı uydu alıcısı olarak tavsiye vereceğimiz modeller ise şu şekilde;
  • Magbox Forte Full HD Uydu Alıcısı
  • Magbox Royal X IP TV Destekli Full HD Uydu Alıcısı TKGS’li
  • Magbox Noble Full Hd TKGS Li Uydu Alıcısı
Kasalı olarak öne çıkan modeller ise bu şekilde sıralayabiliriz. Tüm önerdiğimiz ürünlerin fiyatlarına ve detaylı özelliklerine Merterelektronik.com üzerinden Magbox uydu alıcılar kategorisinden ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu