DonanımHaberlerYazılar

Usb’li Akım Korumalı Prizler

Merhabalar daha önce sizler için akım akım korumalı priz tavsiyeleri 2018 yazısını paylaşmıştık. Bu yazımızda yeni yeni popülerleşen usb girişlerine sahip akım korumalı priz nedir? Ne işe yarar? Faydaları Nelerdir? hakkında bilgi vereceğiz.

Akım korumalı prizlerin yaygınlaşması ile beraberinde adaptör kullanımını da ortadan kaldıran yenilik usb girişine sahip priz modellerinin çıkmış olması, kullanıcıları önemli derecede hayatını kolaylaştırdı.

USB’li Akım Korumalı Priz Nedir? Faydaları Nelerdir?

İsminde de anlaşılacağı üzere priz üzerinde usb çıkışlarına sahip olan priz tipidir. Bu tip akım koruyucu prizler kullandığımız takdirde telefon, tablet vb. cihazları şarj etmek için kullandığımız adaptör kalabalığına gerek kalmıyor. Günümüzde sık sık bozulmalarıyla karşılaştığımız adaptörler sürekli ücret vermek durumundaydık. Usb’li priz ürünleri sayesinde herhangi bir usb çıkışına sahip kablo ile cihazlarımızı şarj etme imkanı sunuyor. Adaptörler den ayıran en büyük özelliği ise güvenli bir şekilde elektrik akımını aktarmasıdır. Standart tip priz ve usb adaptörler de herhangi bir elektrik yüksek akımına karşı koruma olmadığı için priz yüksek akımı kaldıramadığı için üzerinde bağlı olan adaptörler zarar. Adaptörler zarar gördüğünde otomatik olarak ona bağlı elektronik cihazlarda zarar görerek biz kullanıcıları yüksek maliyetlere sokmaktadır.

Bu noktada aslında bir nevi adaptör kalabalığından kurtulmak için değil elektronik cihazlarımızın güvenliği içinde, enerji korumalı priz kullanmakta ciddi anlamda fayda var.

Usb'li akım korumalı priz Usb’li akım korumalı priz

USB’li Akım Korumalı Priz Fiyatları ve Çeşitleri

Önerimiz hangi akım korumalı priz modelini tercih ederseniz edin joule ve watt değerlerini göze alarak satın alınız. Joule ve watt değerleri hakkında deteylı bilgi almak için, Akım korumalı priz nedir? Neden kullanmalıyız? isimli yazımızı okuyabilirsiniz.

Usb çıkışlı akım korumalı priz ürünlerinden tavsiye edecek olursak aşağıdaki usb çıkışlı priz modelleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz:

  • Powermaster 3’lü Aşırı Yük Korumalı Priz 3 Usb Çıkış : 3 Usb çıkışına sahip olan priz ile cihazlarınızı 2.0 amper hızında güvenli bir şekilde şarj edebilirsiniz. Evlerde, ofislerde, ortak kullanım alanlarında kullanımı idealdir.
  • Powermaster 2 Usb Girişli 2’li Akım Korumalı Priz : Telefon tutacağı ile öne çıkan priz 2 usb çıkışlı priz 2.5 amper hızlı şarj desteğine sahiptir.
  • Powermaster Akım Korumalı İki Usb’li Tekli Priz : Tekli priz ve 2 usb çıkışlı priz ufak boyutu ile taşınabilir olarak da rahatlıkla kullanılabilir. Usb çıkışları 2.0 amper desteklemektedir.

Listelediğimiz ürünleri merterelektronik.com üzerinden akım korumalı prizler kategorisinden daha detaylı inceleyebilirsiniz. Akım korumalı priz fiyatlarına ulaşabilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/kategori/akim-korumali-prizler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu