HaberlerSektörelVideolarYazılar

B2B Bayi Giriş Paneli Tanıtım Videomuz

Merhabalar,

Merter Elektronik olarak son yıllardaki teknolojik altyapı yatırımlarıyla sektördeki firmaların her ihtiyacını karşılayabilecek düzeyde hizmet verebilmek, Toptan Müşterilerimize daha kaliteli iş akışı sağlayabilmek amacıyla B2B Bayi Panelini yayına aldık. b2bmerter.com toptan müşterilerimize özel fiyatların bulunduğu, cari hesabınızı takip edebileceğiniz ve kolayca sipariş geçebileceğiniz online bir iş platformudur.

Bayi Panelinde Neler Yapabilirim?

b2bmerter.com Bayi Panelinde, sürekli güncel stok ve fiyatlara erişim sağlayabilir, panel üzerinden teklif oluşturabilir, sipariş verebilir, sipariş takibi yapabilir, dahili sanal pos sistemi ile kredi kartı ile ödeme yapabilir, cari ekstre detaylarını görüntüleyebilir, arızalı ürünlerin takibine kadar tüm iş süreçlerini gerçekleştirebilirsiniz ayrıca firmanıza özel kampanyaları inceleyebilir ve firmanıza özel fiyatlarla alım yapabilirsiniz.

Ürünü Bulmak Çok Kolay

Örnek olarak Bayi Panelinde uydu alıcısı aramak istiyorsunuz “Sistematik Ürün Arama” modülüyle kategori düzeninden kolayca ürüne ulaşabilirsiniz ya da kataloglarımızdan baktınız kodunu biliyorsunuz “Detaylı Arama” modülünden ürünün Stok Kodu ile en kısa sürede ürüne ulaşabilirsiniz.

B2B Bayi Giriş Paneli Tanıtım Videomuz

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=VXwPrrDzGnc[/embedyt]

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu