HaberlerKumanda ÇeşitleriSektörelYazılar

Kumanda Katalog 2022

Türkiye’nin en büyük elektronik malzeme ve toptan kumanda ithalatçıları arasında yer alan Merter Elektronik, uzun süren arge çalışmaları sonucu tüm bayileri için 2022 kumanda katalog hazırladı. 2000’den fazla kumanda çeşidinin bulunduğu kumanda kataloğu, satış yapan bayiler için müşterilerine daha iyi hizmet ve hızlı ürün tedariği için hazırlandı.

2022 Kumanda Katalog Çıktı

Uzun süredir bayilerimiz tarafından beklenilen 2022 Weko kumanda kataloğu çıktı. Kayıtlı tüm bayilerimize ücretsiz olarak gönderilecektir. 2022 kumanda kataloğunu talep etmek için müşteri temsilcinizden isteyebilirsiniz.

2022 Kumanda Kataloğu

Katalog içerisinde uydu alıcısı kumandaları, Lcd, Led  tv kumandaları, akıllı kumandalar, klima kumandaları, oto-teyp kumandaları, Vcd-Dvd kumandaları, projeksiyon kumandaları, garaj kumandaları olmak üzere 2000’den fazla kumanda çeşidi bulunmaktadır. Piyasaya yeni çıkmış tv ve uydu alıcısı kumandalarının yanı sıra piyasada nadir bulunan kumandalar da mevcuttur. Katalog basımından sonra kumanda kataloğu tüm kayıtlı firmalara basılı versiyonu ücretsiz olarak gönderilecektir. Online versiyonu ise Merterelektronik.com ve sosyal medya platformlarından pdf olarak yayınlanacaktır.

81 İle Hızlı Toptan Kumanda Satışı

Bayimiz olan tüm müşterilerimiz online toptan alışveriş panelimiz olan b2bmerter.com üzerinden giriş yaparak, 20.000’den fazla ürün çeşidimizi inceleyebilir,  katalog üzerinde bulunan tüm kumanda modellerini görüntüleyebilirler. Hesaplı toptan kumanda fiyatları ile Türkiye’nin her yerine aynı gün kargo avantajı ile gönderilmektedir.

Katalogda bulunan tüm kumanda çeşitlerine Merterelektronik.com üzerinden ve aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/kategori/kumanda-cesitleri

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu