DonanımHaberler

Fotokapan Tavsiye ve Yorumları

Merhabalar;

Bugünkü yazımızda fotokapan tavsiye ve yorumları üzerine bilgi vereceğiz. Daha önce “Yeni Nesil Kamuflaj Kamera Fotokapan” başlıklı yazımızda yeni nesil fiyat/performans ürünü olan Powermaster HH-662 modelinden bahsetmiştik.

Öncelikle fotokapan nedir? Açıklayalım…

Açık veya kapalı alana kurulan fotokapan üzerinde bulunan Ir led ve hareket sensörleri ile potansiyel nesne ya da hayvan’ın hareketlerini algılamasından sonra çalışarak görüntü kayıt eder veya bildirim gönderir.  Askeriye teknolojisinde ve yabani hayatta avcılar, kamp yapan kişiler ve izciler araştırma yaparken ek olarak kullanmaktadır. Son zamanlarda nesli tükenmiş sanılan veya tükenmek üzere olan birçok hayvan fotokapan tarafından görüntülenmiştir. Sadece yabani hayatta kullanılmayan fotokapan, üzerindeki algı sensörleri ile hırsızlık olaylarına karşıda kullanılmaktadır.

Powermaster HH-662 Fotokapan
Powermaster HH-662 Fotokapan

Fotokapan Tavsiye

Öncelikle herhangi bir ürün almadan önce kullanım alanınıza ve amacınıza göre bir model belirlemelisiniz. Çünkü her ne kadar asıl kullanım yerleri ormanlık vb. alanlar olsa da ihtiyaç halinde ev, ofis vb. yerlerde de kullanılabiliyor. Diğer dikkat edilmesi gerekilen noktalar ise ürünlerin          bekleme süreleri, pil kapasiteleri ve kamera çözünürlükleridir. Piyasada farklı markaların birçok modeli satılmaktadır. Satın alacağınız modeli almadan önce mutlaka fotokapan yorumları kısmını okumanızı tavsiye ederiz.

Sizler için en çok tercih edilen fotokapan tavsiye listemizi aşağıdan inceleyebilirsiniz.

  • Powermaster Hahi HH-662 Fotokapan PIR Sensörlü Kamuflaj Kamera
  • Spypoint Force-11D HD Video / 11 MP
  • Horuscam 3G Wireless 12MP E-Mail/MMS
  • Cuddeback Black Flash E3

Listelediğimiz modellerin tümüne online alışveriş siteleri üzerinden ulaşabilirsiniz.  Detaylı özelliklerini inceleyerek kullanım tipinize göre dilediğimiz modeli satın alabilirsiniz.

Fotokapan Fiyatları

Fotokapan fiyatları diğer ürünlerde de olduğu gibi birbirine üstün özelliklere göre değişkenlik göstermektedir. Piyasada 500 ile 12.000 Tl arası çok profesyonel modeller bulunmaktadır.  Fiyat/performans ürünü olan Powermaster Hahi HH-662 modeli de uygun fiyatı ile son zamanlarda popüler olarak tercih edilmektedir. Modele aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilir hesaplı fiyatlarla satın alabilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/kategori/fotokapan

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu