Ağ ÜrünleriDonanımHaberlerYazılar

Yeni Nesil Mesh Router Teknolojisi

Tenda’nın yeni ürünlerinde olan Mesh ve kablosuz internet bağlantısında yaşanan bağlantı, çekim sorunlarını ortadan kaldırarak kusursuz bir bağlantı sunmaktadır. 3’lü ve 2’li paketler halinde sunulan, Nova Mw3 farklı alanlarda 300 mbps ile 867 mbps’e kadar hız sunmaktadır. Ayrıca mesh teknolojisiyle 1200Mbps çift bant ağ hizmetini kullanmaktadır. Özellikle evler için tasarlanan ürün farklı mekanlarda rahatlıkla kullanılarak, 3’lü paketinde 300 m² alana, 2’li paketinde kapsama alanı ise 200m² alana kadar çıkabilmektedir.

Tenda Nova Mw3 Mesh Teknolojisi

Kurulum zahmeti gerektirmeyen Nova Mw3 Mesh tek bir ağ adı ve şifresi ile tüm aygıtların daha güçlü sinyallerle Wifi ağına bağlı kalmasını sağlıyor. 1200Mbps’e kadar veri hızı sunan Mw3 5 Ghz ağ erişimi sunarak daha hızlı 4k videolar izlemenize imkan sunuyor. 3 ürünü veya 2 ürün satın alıp kullanım alanınızda kablosuz ağın bağlantısının düşük kaldığı kör noktalara yerleştirerek, sorunsuz bağlantıya ulaşabilirsiniz. Standart modem diğer router ürünlerinden farkı, akıllı QoS özelliği ile bant genişliğini daha fazla alana yayarak kesintisiz akış, oyun, veri indirme hızı ve görüntülü sohbet imkanı sunar.

Tenda Mw3 Mesh Dual-band router

Tenda nova mw3 mesh router

Tenda Wifi Uygulaması İle Kolay Yönetim

Google play market ve app store üzerinden edinebileceğiniz tenda mobil uygulaması ile tek dokunuşla yetkisiz ve kullanımını istemediğiniz kişileri bloke edebilirsiniz. Çocuklarınızın güvenle dolaşmasına yardımcı olan ebeveyn kontrolünü ve kişisel gizliliği koruyan misafir ağı özelliğini desteklemektedir.

Tenda nova mw3 mesh router

Tenda Mw3 Mesh Dual-band router

Tenda Nova Mw3 Mesh Router Neden Almalıyım?

Eğer ki geniş bir ev veya farklı mekanda tek bir modem üzerine kurulu bir kablosuz ağ kullanıyorsanız, modemin interneti yaydığı alan çok azdır ve uzak noktalarda sürekli bağlantı kopmasını yaşar ve internet hızında düşüklük meydana gelir. Bu nedenle katlı evlerde ve geniş mekanlarda her alanda wifi sorunsuz bir şekilde bağlı kalmak için “Tenda Nova Mw3 Mesh Router” ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır.

Tenda Nova MW3 Mesh Router ürünlerini ve fiyatlarını Merterelektronik.com üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/Access-Point-Router,LA_3807-2.html

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu