HaberlerYazılar

Filbox Nedir? Ne işe yarar?

Nedir bu Filbox ne işe yarar?

Başlarken Filbox ‘ın nerden hangi fikirle çıktığı hakkında bilgilendirelim. Önceleri D-Smart platformuna Sinema TV kanalları sağlayıcısı olan medya grubu, 2014 başında Sinema Tv kanallarının D-Smart tan çıkarılmasından dolayı uydudaki yayınları kaldırılmıştı. Bu süreçte medya grubu kendi yayın platformunu oluşturmaya başlamış ve Haziran 2014 te Filbox platformu Türksat üzerinden yayına başlamıştır.

Filbox Nedir?

Filbox uydu üzerinden izlenebilen içinde yüzlerce kanal barındıran, binlerce film, dizi, belgesel sunan dijital yayın platformudur. Platformun öne çıkan özelliği taahhütle hiçbir şekilde uğraştırmaması, yılda bir kere abonelik yenileme işlemi var sonrasında yıl boyunca huzurla yayının keyfini çıkartıyorsunuz.

filbox-taahhut-yok

Filbox uydu yayınları çeşitli şifreleme metodlarıyla şifrelidir. Filbox’ı iki şekilde kullanabilirsiniz; televizyonunuzda modül girişi ya da uydu alıcınızda modül girişi varsa “Filbox Cam Modül” almanız yeterli eğer modül girişli cihazınız yoksa “Filbox Humax Uydu Alıcısı” nı almanız gerekmektedir.

filbox nedir tanıtım

Filbox’ta hangi kanallar var?

Filbox platformunda Sinema TV HD, Sinema 2 HD, Sinema Aile TV HD, Sinema aksiyon TV HD, Sinema 1001 TV HD, Dizi TV HD, Eurosport HD, Discovery Science HD, Animal Planet HD, Trace HD, RTL, FightBOX HD, Da Vinci Learning HD, English Club TV HD gibi kaliteli kanallar mevcut platformun sitesinden tüm kanal listesine ve yayınlar hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Türksat uydusunda yer alan 100’lerce şifresiz ve ücretsiz kanal + en sevilen 19 şifreli kanal da dahil!

filbox-fiyat-cam-modul-humax

Filbox Aktivasyonu nasıl yapılır?

Filbox cam modül ya da Humax uydu cihazını aldınız TV nize bağladınız sıra geldi aktivasyon işlemine; aktivasyon işlemi için Filbox müşteri hizmetlerini  0 850 225 09 90 arayabilirsiniz ya da Filbox Yetkili Satıcısı Merter Elektronik Filbox Aktivasyon-Abonelik 0 212 570 5353 – 0 212 583 1680 – 0 212 414 8414 hatlarından Filbox’ınızı kolayca aktifleştirebilirsiniz.

Filbox cam modül ve Filbox Humax uydu alıcısını Yetkili Satıcı Merter Elektronik’ten satın alabilirsiniz. Aktivasyon ve abonelik uzatma işlemlerinde de aynı şekilde firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/Filbox-Modul-1-Yillik,PR-44153.html

https://www.merterelektronik.com/FilBox-Humax-Uydu-Alicisi-Filbox-Modul-1-Yillik,PR-44867.html

Filbox tanıtım videosu

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu