Güvenlik KameralarıYazılar

Kamera Test Cihazları IP-AHD-Analog

Merhabalar,

Son yıllarda analog güvenlik kameraları yerlerini HD görüntü kalitesinde AHD güvenlik kameralarına bıraktı. Analog kamera test monitörleri ile standart analog kameraların testi yapılabilmekte fakat eski tip kamera test aletleriyle AHD kameraların testi mümkün olmamaktadır. Bu sebeple AHD güvenlik kamera kurulumu yapan servisler, firmalar montaj esnasında AHD kamera test cihazına ihtiyaç duymuşlardır. Aynı durum daha üst kalite NVR (Network Video Recorder) network kayıt cihazlarında kullanılan IP Kameralar içinde geçerlidir.

Kamera Test Cihazları Merter Elektronik Güvencesiyle

Güvenlik sistemleri piyasasındaki bu ihtiyacı Merter Elektronik arge ekibi en iyi şekilde analiz edip sektör gereksinimlerine uygun AHD Kamera Test Cihazı, Analog-AHD Kamera Test Cihazı, IP Kamera Test Cihazı modellerine yönelik çalışma yapmıştır. Çalışmalar neticesinde kullanım kolaylığından fiyat/performans aralığına kadar tüm detaylar hesap edilmiş ve 3 farklı Kamera Test Aletini tescilli Magbox markasıyla elektronik güvenlik piyasasına sunmuştur.

Magbox Kamera Test Cihazları; El Tipi AHD-Analog CCTV Kamera Test Cihazı, 5″ LCD Ekranlı AHD-Analog-TVI CCTV Kamera Test Cihazı ve sektörde benzeri olmayan IP-AHD-Analog Dokunmatik Kamera Test Cihazı modellerinden oluşmaktadır. Her biri birbirinden farklı özelliklere sahip Magbox Kamera Test Aletleri profesyonel güvenlik kamera sistemleri kurulumu yapan firmalar tarafından güvenle tercih edilmektedir ayrıca garanti ve yedek parça desteğini de Merter Elektronik yetkili servisi sağlamaktadır.

AHD ve IP kamera test aletlerinden bahsettik şimdi de Magbox Kamera Test Cihazları hakkında kısa bir inceleme yapalım.

Magbox Kamera Test Cihazları

Magbox IP-AHD-Analog CCTV Dokunmatik SD Girişli Kamera Test Cihazı

Şu an(2016-Kasım) güvenlik piyasasında emsali bulunmayan Magbox IP+AHD+Analog Dokunmatik Kamera Test Cihazı Wifi desteği, PTZ kontrol, 800×480 yüksek çözünürlük ve diğer gelişmiş özelliklere sahiptir. Stok kodu 13401 yazarak b2b bayi panelinden ürüne ulaşabilirsiniz.

Detaylı özellikleri ve diğer ürün görsellerine buradan ulaşabilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/Magbox-IP-AHD-Analog-CCTV-Dokunmatik-SD-Girisli-Kamera-Test-Cihazi,PR-47575.html

Magbox AHD-Analog-TVI CCTV Kamera Test Cihazı

5″ büyük LCD ekranıyla, 800×480 yüksek çözünürlüğüyle, HDMI ve VGA girişleriyle, PTZ kontrol özelliğiyle yine güvenlik piyasasında muadili olmayan dayanıklı ve hesaplı AHD Kamera Test Monitörü modelidir. Stok kodu 13400 yazarak b2b bayi panelinden ürüne ulaşabilirsiniz.

Cihaz özellikleri ve görsellerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/Magbox-AHD-Analog-TVI-CCTV-Kamera-Test-Cihazi,PR-47574.html

Magbox AHD-Analog CCTV El Tipi Kamera Test Cihazı

El tipi hesaplı Magbox 13399 AHD Kamera Test Aleti aynı zamanda Analog güvenlik kameralarında da kamera monitörü olarak kullanılabilmektedir. Özel taşıma bilekliğiyle ve ergonomik yapısıyla yer kaplamayan Magbox El Tipi AHD Kamera Test Cihazı, 8 saate kadar kullanım süresine ulaşabilmektedir. Giriş seviyesinde hesaplı Magbox El Tipi Kamera Test Aleti ile dar çalışma alanlarında dahi kolaylıkla kurulum yapabilirsiniz. Stok kodu 13399 yazarak b2b bayi panelinden ürüne ulaşabilirsiniz.

El tipi Magbox AHD Kamera Test Aleti özelliklerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/Magbox-AHD-Analog-CCTV-Kamera-El-Tipi-Test-Cihazi,PR-47573.html

Cihazlarla ilgili öneri görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirseniz mutlu oluruz. Saygılarımızla.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu