DonanımHaberler

LCD LED Tv Tamir Malzemeleri Tek Noktada

Tv tamir malzemeleri; tv yedek parçaları televizyonların kusursuz çalışması için önemli malzemelerin başında gelmektedir. Arızalanan parçaların kaliteli olarak üretilen yenileri ile değiştirilmesi önemlidir. Ayrıca bu malzemelerin profesyonelce bir şekilde yerine monte edilmesi de gereklidir. Bu nedenle TV yedek parçaların hem güvenilir yerlerden alınması, hem de uzman bir servis tarafından yerlerine monte edilmesi gereklidir. Yedek parçaların tedarik noktasında iyi araştırma yapılmalı, ürün çeşidinin fazla olduğu kurumsal firmalarla iletişime geçilmesi şarttır. Özellikle TV yedek parçaları satışa sunan firmaların Lcd tv yedek parçası, Led tv yedek parçası, Plazma tv yedek parçası satışını yapmasına da dikkat edilmelidir. Tv yedek parçaları, LCD ve LED TV onarımında kullanılan önemli parçalardan biri olan LED TV monitör lambalarına kadar bütün elektronik malzemeleri kapsamaktadır. Tv yedek parçaların içinde son dönemde popüler led tv panel ledleri, Lcd besleme kartları, Lcd Led tv monitör lambaları, tv board, tv panel gibi tüm malzemeler girmektedir.

Tv Ekran Tamiri Nerede Yaptırılır

tv ekran tamiri
tv ekran tamiri

Önceki makalelerimizde tv ekran korumaya yönelik birçok çözümden bahsetmiştik. Tüm koruma işlemlerine rağmen bir gerçek var televizyonların ekranları teknik olarak tv panel diye adlandırılan en önemli parçaları genellikle garanti süreleri dolduğu ya da dolmaya yakın dönemlerde arızalanırlar. En bilindik en çok satan lcd led plazma oled tv lerde dahi bu arıza dönemi genellikle bu şekilde gerçekleşmektedir.

Orijinal Tv Yedek Parça Nereden Alınır?

Tv yedek parçaların satışında önemli faktörlerden birisi, garantili olmasıdır. Tv sahipleri, tamir için verdikleri televizyonlarında kullanılan tüm yedek parçaların orijinal ve garantili olmasını istemektedir. Bu açıdan bakıldığında tedarikçi firmanın kurumsallaşmış olmasının önemi ortaya çıkmaktadır. Kurumsal firmalar hem orijinal yedek parçaların satışını yapmakta, hem de bütün yedek parçalara belli bir süre garanti vermektedir. Dolayısı ile kullanım hatasının haricindeki tüm arızalar garanti kapsamına girmektedir. Tüm markalarla uyumlu universal Tv yedek parça çeşitlerinin yanı sıra Led tv panel ledleri, LCD beslemeleri, LCD İnvertörler, LCD LED monitör lambaları gibi tüm elektronik yedek parça çeşitlerini bir arada sunan Merter Elektronik, tedarik noktasında ilk tercih edilen olmalıdır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu