DonanımOto Ses ve Görüntü

Oto Ses Sistemi İçin Kullanılan 6 Ekipman

Merhabalar;

Bir önceki yazımızda En Ucuz ve Kaliteli 10 Oto Teyp Modelini ve Fiyatlarını ele alarak, yaz aylarının da gelmesi ile birlikte oto teyp alacak okurlarımıza önerdiler de bulunduk. Bugün ki konumuz ise oto teyp dahil olmak üzere oto ses sistemi ekipmanları.

Yaz aylarının da gelmesi ile birlikte araç içinde müzik keyfi birçok kişinin sevdiği bir şey. Hal böyle olunca keyifli ve kaliteli müzik dinlemek için araç içinde kullanılan seslendirme ekipmanlarının da uyumu ve kalitesi önemli. Özellikle kullanılan hoparlör kalitesi ön plana çıkıyor. Keza oto teyp harici ek fm transmitter vb. ürünleri tercih eden kullanıcılarında hoparlör tercih ederken belirli watt değerine göre kullanmaları gerekmektedir.

Pioneer-DEH-S1053UB
Pioneer-DEH-S1053UB

Oto Ses Sistemi Tavsiye

Öncelikle oto ses sistemlerinde kullanılan ekipmanlara genel olarak değinelim. Bunlar içerisinde; oto hoparlör, anfi, fm transmitter, tweeter, mid takımı, hoparlör kabinleri, bluetooth çevirici vb. ürünler genel olarak kullanılmaktadır. Piyasada genel olarak oto ses sistemi takımı olarak birçok set satılmaktadır. Bu setlerden de satın alabileceğiniz gibi, kendi ses sisteminizi kendinizde kurabilirsiniz.

Bu noktada öncelikli önerimiz tabi ki bu alanda uzman birisinden destek almanız.  Kendiniz tek bir parça ürün alırken veya oto ses sitemi set toplarken mutlaka ürün özelliklerine, watt, volt değerlerine dikkat etmeniz gerekmektedir. Ürünlerin birbiriyle uyumluluğunu göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

Oto Ses Sistemi Fiyatları

Piyasada set olarak da oto ses sistemi takımlarının satıldığını yukarıda bahsetmiştik. Fiyat noktasında da önerimiz ucuz olarak satılan kalitesiz ürünleri tercih etmemeniz. Özellikle herhangi bir uyumsuz ve kaliteli hoparlör, tweeter vb. ürünlerde kulağa gelen sesten bir süre sonra rahatsızlık duymaya başlayabilirsiniz.

Tüm oto ses sistemi fiyatları ve 250’den fazla ürün çeşidine aşağıdaki bağlantıdan hemen ulaşabilir hesaplı fiyatlarla satın alabilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/kategori/oto-ses-ve-goruntu-sistemleri

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu