DonanımHaberlerYazılar

Projeksiyon Kumandası Modelleri 2022

2022-2023 eğitim öğretim yılınında açılmasına az bir süre kaldı ve her geçen sene okullar akıllı okul kategorisine geçerek her sınıfta bir akıllı tahta ve bir projeksiyon bulunduruyor artık.  Durum böyle olurken hem okullarda hem dershanelerde ve ofisler, konferanslar gibi ortak kullanım alanlarında projeksiyon kullanımı her geçen gün artmaktadır. Olası bir kullandığınız projeksiyon kumanda bozulmasında veya kaybında yedek kumanda bulmak , tv kumandası bulmak kadar kolay olmuyor.

Son zamanlarda yaygınlaşan, ve bazı ürün grupları için üretilen universal kumanda modelleri artık projeksiyonlar için de kullanıma sunuldu. Universal projeksiyon kumandası sayesinde bir çok uyumlu projeksiyon marka ve modelleri ile her alanda kumanda sıkıntısı çekmekten kurtulabilirsiniz. Bir diğer sık kullanılan ürün ise sunum kumandaları’dır.  Özellikle kablosuz sunum kumandası kullanılırken, herhangi bir kurulum olmadan tak çalıştır ile tüm sunum işlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 Projeksiyon kumandası

Projeksiyon Kumandası Kodları ve Kullanımı

Gelelim projeksiyon kumandası nasıl kullanılır konusuna, genel olarak kullanımı basit bir şekilde gerçekleştirilir, fakat son kullanıcılar bu aşamada zorluk çekmektedir. Universal kumandalarda içerisinden çıkan listede uyumlu projeksiyon modelleri yazmaktadır. Projeksiyon modelinizi listeden bulduktan sonra orada yazan projeksiyon kumandası kodlarını girerek kumandanız ile eşleştirebilirsiniz. Sunum kumandalarında ise kablosuz model kullanıyorsanız herhangi bir kurulum olmadan tak-çalıştır şeklinde kullanabilirsiniz.

Projeksiyon Kumandası Fiyat ve Modelleri

Web sitemiz merterelektronik.com üzerinden kumanda çeşitleri kategorisi içerisinde projeksiyon kumanda bölümünden universal ve markanızı birebir uyumlu kumanda modellerini inceleyebilir, projeksiyon kumandası fiyatlarını görüntüleyebilirsiniz. Aynı sayfadan sunun kumandası modellerine de ulaşabilirsiniz. Universal kumanda modellerimizin uyumlu olduğu markalar aşağıda sıralanmıştır.

  • Acer projeksiyon kumandası
  • Sony projeksiyon kumandası
  • Canon projeksiyon kumandası
  • Benq projeksiyon kumandası
  • Samsung projeksiyon kumandası
  • Epson projeksiyon kumandası
  • Lg projeksiyon kumandası
  • Nec projeksiyon kumandası
  • Wiewsonic projeksiyon kumandası

Bu markalara uyumlu universal kumandalara merterelektronik.com üzerinden ve aşağıdaki linkten direk projeksiyon kumandası kategorisine ulaşabilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/kategori/projeksiyon-kumanda

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu