Ağ ÜrünleriHaberlerYazılar

Türkiye’nin Kurulumu En Kolayı! Yeni Nesil Powermaster Access Point

Merhabalar

Daha önce access point ve router arasındaki farkları anlatan bir yazı paylaşmıştık. Bugün sizlere yeni satışa sunulan Powermaster PWR-07 Access Point + Router + Repetaer  modeli hakkında bilgi vereceğiz. Access point olmasının yanı sıra router ve repater özelliği de bulunan cihaz rakiplerine göre öne çıkıyor ve Türkiye’nin kurulumu en kolay Access Point’i sloganı ile Mert-Er Elektronik tarafından kullanıcıların satışına sunuldu. Tüm ağ modlarını barındıran bu cihaz yüksek bağlantı performansları ile ev, ofis vb. kullanım alanları için tasarlanmıştır. Üzerinde bulunan led ışıkları ve sade tasarımı ile her ortama uyum sağlamaktadır.

Özellikle Türkiye deki internet sağlayıcılarının verdiği modemleri kullanan kullanıcıların kullandıkları alanlarda çoğu noktada erişim sıkıntısı yaşamaktadır. Aynı şekilde sadece kablolu ağa sahip olan kullanıcılar da kablolu ağını kablosuza çevirmek istemektedir. Tam bu noktada Powermaster PWR-07 ile access point özelliği ile kablolu bağlantınızı kablosuza çevirebilir, repeater özelliği ile de kablosuz çekim menzilinizi genişleterek bağlantı alamadığınız kör noktalara son verebilirsiniz.

Powermaster PWR-07 Nedir? Kurulumu Nasıldır?

PWR-07 modeli, kablosuz erişim alanını genişletmeye ve kablolu bağlantılarınızı kablosuza çevirerek, kullanıcıların bu alanlarda yaşadığı sorunlara son verecek bir ağ ürünüdür. 300 Mbps hıza kadar veri aktarımı sunan cihazda harici de 5 dBi gücünde iki anten mevcuttur. Gelişmiş kablosuz sistemiyle uzun menzillere kadar erişim alanı sunarak kullanıcılara kesintisiz internet’e erişim imkanı sunmaktadır.

Gelelim ürünün kurulumuna, yazımızın başında sloganda da belirttiğimiz gibi Powermaster Pwr-07 kurulumu, kullanıcılar tarafından uğraş gerektirmeden yapılabilecek bir arayüze sahiptir. Diğer markaların ağ ürünlerinde kurulum ve ayar arayüzünü’nün karışık olduğu için kullanıcılar tarafından dert yanmaktaydı. Yeni geliştirilen Powermaster router ile artık kullanıcılar kafa karışıklığı  yaşamadan basit arayüz ile sadece bir kaç adımda access point ve repeater özelliğini aktif edebilecek. Detaylı ve resimli anlatım için Powemaster Pwr-07 kurulum yazımıza göz atabilirsiniz.

Powermaster pwr-07 access point repeater
Powermaster pwr-07 access point repeater

Daha detaylı kurulum anlatımı için Merterelektronik.com üzerinden, Powermaster PWR-07 Access Point Repeater Router modelinin sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Powermaster PWR-07 İle Neler Yapılabilir?

Tek bir işi yapmakla sınırlı kalmayan PWR-07, kullanıcıları bir çok sorundan kurtaracak 3 özelliği barındırıyor. Bu özellikleri ve neler yapılabileceğini şu şekilde listeleyebiliriz;

  • Pwr-07 Access Point – Router

Kablolu bağlantıyı kablosuza çeviren bu özellik, her cihaz için kablo kullanımını ve telefon tablet vb. cihazlarında internet’e bağlanabilmesini sağlıyor. 802.11n teknolojisini destekleyerek, kullanıcılara 2.4 GHz frekans ile 300Mbps’ ye kadar kablosuz hız sunmaktadır. Bu sayede hızlı ve sorunsuz bir şekilde çevrimiçi oyun oynamaya ve internette gezinmeye imkan sunuyor. Ayrıca ürün WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK şifreleme sistemlerini de barındırmaktadır.

  • Pwr-07 Repeater

Hali hazırda kullandığınız kablosuz modeminizin çekim menzilinin yetişmediği yerde kablosuz router pwr-07 devreye giriyor ve bu sorundan kullanıcıları kurtarıyor. Repeater özelliği ile bulunduğunuz ortamda kablosuz dağıtıcınızın ulaşamadığı noktalara yerleştirerek kablosuz bağlantınızı 300Mbps hızına kadar kullanmaya devam etme imkanı sunuyor.

  • Pwr-07 Client

Üzerinde bulunan 4 adet port’u sayesinde kablosuz bağlantınızı kabloluya dönüştürerek. Kablosuz yani wi-fi özelliği olmayan cihazlarınıza da kablo ile internet bağlantısını sağlayabilirsiniz.

Bahsettiğimiz özelliklere kısa bir özetlemek gerekirse Powermaster PWR-07 Router sizi kablolu ve kablosuz internet’e her alanda her zaman erişmeniz’e olanak sunuyor.

Powermaster PWR-07 Fiyatı

Ürünün tasarımından ve neler yapabildiğinden bahsettik. Gelelim Powermaster Pwr-07 fiyat kısmına, Mert-er Elektronik tarafından ürettirilen model özelliklerine ve rakiplerine kıyasla, fiyat/performans olduğunu kanıtladı. Ürünün fiyatını ve detaylı özelliklerine ulaşmak için Merterelektronik.com üzerinden ve aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/Powermaster-PWR-07-300-Mbps-Access-Point-Repeater-Kablosuz-Router,PR-50878.html

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu