HaberlerTelevizyonTv Ekran KoruyucuYazılar

Tv Ekran Koruyucu Avantajları Nelerdir?

Merhabalar;

Günümüz teknolojisinde televizyonlar hayatımızda büyük yer edinen ve vazgeçilmezlerimiz arasında bulunan en çok zaman ayırdığımız araçlardan bir tanesidir. Artık günümüzde gerek medyada gerek reklamlarda gördüğümüz veya bir televizyon almaya karar verdiğinizde karşımıza çıkan; LED Tv 4K Curved Tv , Oled Tv , Qled  Tv gibi kavramlar elbet duymuşsunuzdur.

Bu bahsettiğimiz yeni nesil televizyon teknolojilerinin ekran panelleri oldukça hassas ve ince bir yapıya sahiptir. Peki yeni nesil aldığımız bu TV’lerin ekran panelini nasıl koruyacağız? sorusunu sorarsanız doğru cevap Tv Ekran Koruyucu olacaktır. Artık çok yaygınlaşan ve hemen hemen hepimizin kullandığı bu Tv’lerin ekranlarına bir zarar geldiğinde tv panel ekran değişim ücreti neredeyse bir TV ücreti kadar maliyet çıkarmaktadır.

Tam bu noktada imdadımıza, Tv Ekran Koruyucular diğer adıyla TV Ekran Cam yetişiyor. Tıpkı akıllı telefonlarımızı koruması için nasıl kırılmaz cam jelatin kullanıyorsak, televizyonlarımız için de ekranına herhangi bir zarar geldiğinde bir maliyetle karşılaşmamak amacıyla mutlaka TV Ekran Koruyucu kullanmalıyız.

Peki, Nedir bu Televizyon Ekran Koruyucu? Faydaları Nelerdir? Bugün ki yazımızda sizlere bu konu hakkında doğru bilgi vermek için konuyu ele aldık.

TV Ekran Koruyucu Nedir?

TV Ekran koruyucular, günümüz teknolojisinde LED TV, LCD TV, 4K Curved TV gibi ince ve hassas Tv camlarını darbelere karşı koruyucu ve TV bulunan ortamda TV’den gelen ışığı filtreleyerek zararlı ışığın size gelmesini engelleyici bir yapıya sahip bir ekran koruma filmi ve camıdır.

Powermaster Tv Ekran Koruyucu
Powermaster Tv Ekran Koruyucu

TV Ekran Koruyucu Neden Almalıyız?

Kullandığımız Televizyonlara binlerce lira ödemekteyiz ve yüksek ücretlere satın aldığımız televizyonlara hiçbirimiz bir zarar gelmesini istemeyiz, hele ki günümüzdeki ekran teknolojileri herhangi en ufak darbe aldığında kırılmaya veya çizilmeye çok meyilli bir yapıya sahiptirler. Evimizde hele ki ufak bir çocuk ya da bebek varsa onların  atabileceği bir madde TV ekranına yüksek derecede zarar verebilir. TV Ekran Koruyucu kullanıldığı takdirde TV de mutlak bir şekilde kullanım ömrü uzar ve kısa süreler içerisinde cebimizden bir ekran masrafı çıkmasını veya yeni bir TV almamızı gerektirecek bir durum ortadan kalkar. Tv Ekran Koruyucu almamızı gerektiren en önemli etkenlerden biriside göz sağlığımızdır. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi göz sağlığınız açısından televizyonunuz için bir filtre görevi görür ve gözlerinizi Tv ekranından gelecek zararlı ışık etkenlerine karşı önemli derecede koruma sağlar.

TV Ekran Koruyucu Avantajları ve Faydaları?

Görüntü ve renk kalitesini hiçbir şekilde bozmaz TV üzerinden size yansıyan zararlı ışınları önler. Televizyonunuzun dış görünüşünde bir görüntü bozukluğu oluşturmaz. Herhangi bir dış etkenden gelecek darbeyi engeller ekranın zarar görüp çizilmesini veya kırılmasını maksimum seviyede ortadan kaldırır. En büyük avantajlarından biriside TV Ekran Koruyucu Cam televizyona kolay ve çok uğraş gerektirmeyecek bir şekilde uygulanmasıdır. Ayrıca Bir diğer avantajı ise birçok ebatta ki TV ye göre TV Ekran Koruyucu bulunmaktadır.

TV Ekran Koruyucular;

  • İstenmeyen darbelere  karşı maksimum koruma sağlar.
  • Sivri ve kesici maddelerin ekranı çizmesini engeller.
  • Mavi ışık kesici özelliği ile sizin ve çocuklarınızın göz sağlığını korur.
  • Hızlı ve kolay temizlenir.
  • Tv üzerinde kolay uygulanır.
  • 3D yayınlarda görüntü kalitesini etkilemez.
  • Renklerde Herhangi bir bozulma, bulanıklaşma meydana getirmez.

Nereden Temin Edebilirim?

Gelelim Tv Ekran Koruyucu Film nereden temin edebiliriz. Bu noktada bizler Merter Elektronik olarak kendi markamız ve patentimiz olan Powermaster Tv Ekran Koruyucu Cam ve Film ürünlerini siz değerli müşterilerimize satışa sunmaktayız.

Powermaster Ekran Koruyucular piyasadaki en ince tv ekran koruyuculardır, universal olup 65”e kadar tüm ölçülerde bulunmaktadır. Tv markanız ne olursa olsun Tv ölçünüz ile Televizyon Ekran Koruyucu, merterelektronik.com üzerinden temin edebilirsiniz. Powermaster Televizyon Ekran Koruyucu Fiyat bilgisi ve ürünleri görüntülemek için aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Tv Ekran Koruyucu Fiyat  bilgisi için bizlere iletişim kısmından ulaşabilirsiniz.

Fiyatları web sitemizde görüntülemek için ;

https://www.merterelektronik.com/kategori/tv-ekran-koruyucu

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu