HaberlerUydu AlıcısıYazılar

Uydu Alıcı Gözleri Yeniden Stoklarımızda

Merhabalar,

Uzun zamandır beklenen uydu alıcısı gözleri nihayet stoklarımızda! Piyasada en çok satılan cihazlardan yeni çıkan son seri uydu alıcılarına kadar tüm marka ve modeller için alıcı gözler Merter Elektronik stoklarında.

Dijital uydu alıcı gözleri, kumandayla uydu alıcısı arasındaki iletişimi sağlamaktadır. Mini uydu alıcılarının en önemli ekipmanlarından olan alıcı gözler, malzeme dayanıklılığı bakımından hassastırlar. İyi sabitlenmemesi durumunda arıza çıkarma oranı yüksektir. Alıcı gözlerin bir çok çeşidi vardır. Bunlar jack ın tipi, gözün ışıklı, ışıksız ya da kanal numarasını gösteren numaratör tipleri gibi türlerdir. Dijital alıcı gözler iki çizgili, üç çizgili, kısa jack, uzun jack, mikro usb gibi jack tiplerine sahiptir.

Mag Platinum alıcı gözlerinde, piyasadaki tüm uydu alıcı modelleri için ayrı ayrı alıcı göz çeşitleri mevcuttur. Mag Platinum alıcı göz çeşitleri şu an halihazırda 18 çeşittir. Aşağıdaki listede gözlerin ufak bir özetine ulaşabilirsiniz.

uydu-alici-goz-mag-platinum

Piyasanın önde gelen uydu alıcı markalarından Next, Mersat, Yumatu’nun yanı sıra Amstrad, Microstar, Freesat, Benjamin, Kamosonic, Botech, Cvs gibi uydu alıcılar için de çalışabilen alıcı göz çeşitleri mevcuttur. En çok sorulan alıcı göz modellerinden birkaçı…

Next Kanky alıcı göz, Mersat Vip alıcı göz, Freeboz alıcı göz, Mersat Rax alıcı göz, Samux uydu alıcı gözü, Amstrad uydu alıcı gözü, Mersat Minix alıcı göz, Goldmaster uydu alıcı göz, Kamosonic alıcı göz, Botech alıcı göz, Linx alıcı göz, Next Tango alıcı göz, Jameson uydu alıcı gözü…

Mag Platinum mini uydu alıcı göz çeşitlerimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/kategori/mini-uydu-alici-gozleri

Tüm marka ve model uydu alıcıları için alıcı göz çeşitlerimiz mevcuttur ayrıca alıcı göz listemizde bulamadığınız alıcı gözler için (212) 570 53 53 – (212) 583 1680 – (212) 414 8 414 nolu telefonlarımızdan ve (530) 386 6625 WhatsApp numaramızdan iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu