Profesyonel Ses Sistemleri

En İyi Konferans Salonu Seslendirme Ekipmanları Fiyatları

Merhabalar;

Bir önceki yazımızda camilerde en çok kullanılan hoparlör modelleri başlıklı yazımızı paylaşmıştık. Daha öncede aşağıdan bağlantısına ulaşabileceğiniz Cami ses sistemi kurulumunda kullanılan ekipmanlar hakkında genel olarak tüm kullanılan ürünlerden bahsetmiştik. Bugün tıpkı Cami için olduğu gibi konferans salonu seslendirme ekipmanlarına değineceğiz. Satın alınırken mutlaka bir uzman personele danışılmalı veya detaylıca araştırılmalıdır.

Konferans salonlarında seslendirme ekipmanları alınırken kullanım amacı, salon büyüklüğü, akustiği göz önünde bulundurulmalıdır. Kapalı konferans salonlarında genellikle kabin tip hoparlör kullanılmaktadır. Ekonomik tercihlerde ve küçük boyuttaki yerlerde sütun hoparlörde tercih edilebilir. Tabi bunun yanı sıra diğer ekipmanlarda tercih edilirken ortama uygun satın alınmalıdır.

Diğer tüm konferans ses sistemi için kullanılan ekipmanları aşağıda sizler için listeledik.

  • Sütun-Kabin Hoparlör
  • Anfi
  • Yaka – Kürsü – El Mikrofonu
  • Mikrofon için Tripod

Satın almadan önce göz atabileceğiniz birkaç tane konferans salonu için ses sistemi ekipmanlarını aşağıda listeledik. Listedeki ürünleri inceleyerek daha detaylı fikir sahibi olabilirsiniz.

  • Magicvoice MV-48 2 Yollu Horn Hoparlör
  • Magicvoice MV-25TRF 16 Cm 80W 2 Yollu Trafolu Sütun Hoparlör
  • Magicvoice MV-1302EE 2 El Kablosuz Mikrofon
  • Magicvoice HT-370 Kürsü Mikrofonu
  • Magicvoice MV-108BT 4x80W USB-SD-Bluetooth Trafosuz Anfi

Konferans Salonu Ses Sistemi Fiyatları

Genel olarak konferans seslendirme ekipman çeşitlerinden ve satın almadan önce bakabileceğiniz modelleri listeledik. Kullanacağınız ekipmanları satın almadan önce piyasada birçok markanın modeli olduğunu göreceksiniz. Ekonomik fiyatlara sahip ürünlerde bulunduğu gibi ürün kalitesine göre yüksek fiyatlarla da ürünlerde mevcuttur. Bizim tavsiyemiz mutlaka bir seslendirme uzmanına danışmanız olacaktır. Onun belirlediği ürünlere göre projelendirme yaparak sağlıklı bir şekilde verim elde edebilirsiniz. Yukarıda listelediğimiz ürünlere, tüm konferans salonu seslendirme fiyatlarına ve ihtiyacınız olacak tüm ürün çeşitlerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilir, hesaplı fiyatlarla Merterelektronik.com üzerinden satın alabilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/kategori/profesyonel-ses-sistemleri

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu