Led Tv LedleriYazılar

Weko Led Tv Panel Ledleri

Günümüz tv teknolojisi sizinde bildiğiniz üzere sürekli olarak gelişmektedir. Yeni nesil tv ekran panel ledleri hassas olmakla birlikte markaların verdiği 2 yıl garanti süresinden hemen sonra led bozulması veya bölgesel ışık sönmesi ortaya çıkmaktadır. Tüm tv marka modellerine ve özellikle yeni nesil televizyonlara uyumlu led tv ledlerini bulmak uğraştırıcı bir hale gelmişti. Bu noktada Weko led tv panel ledleri çeşitleri 2016 yılı sonlarında satışa sunuldu. Bu yazımızda sizlere Weko tv panel led‘lerinden bahsedeceğiz.

Weko Tv Panel Led Çeşitleri

Weko tv panel led’lerinin diğer marka tv panel led’lerden en büyük farkı alüminyum gövde soğutma teknolojisine sahip olmasıdır. Ayrıca led tv led modellerinde hem E-led hem de D-led çeşitleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra tüm tv marka modelleri ile uyumludur. 1000’den fazla çeşide sahip olan Weko marka led’ler, tv panel led çubuk ve tv panel led bar tip olarak da geçmektedir. Alüminyum gövde soğutma teknolojisi sayesinde tv ekran paneli ısındığında ledlerin aşırı ısınmasını önleyerek, zarar görmesini ve sizi yüksek maliyetli tv tamir masraflarına sokmasını engeller. Tv ölçüleri bakımından da zenginliğe sahip olan weko led’ler 22″- 85″ arası tv ebatlarında marka model farketmeksizin tüm Lcd, Led, Plazma tv’ler ile uyumludur. En çok aranan tv led markaları şu şekildedir:

  • Samsung led tv panel ledleri
  • Vestel led tv panel ledleri
  • Arçelik led tv panel ledleri
  • Beko led tv panel ledleri
  • Lg led tv panel ledleri
  • Philips led tv panel ledleri
  • Sunny led tv panel ledleri
  • Grundig led tv panel ledleri

Weko tv panel ledleri 6 ay birebir değişim garantilidir.

Weko led tv panel ledleri Weko led tv panel ledleri

Weko Led Tv Panel Led İthalatçısı

2016 sonlarında kendi markası olan Weko tv panel led ürünlerini ithal edip, satışa sunan Merter Elektronik, 20.000 den fazla ürün çeşidini toptan ve perakende olarak müşterilerine hizmet vermektedir. En hesaplı led tv ledleri ve tv led bar setlerine tv panel ledleri fiyatlarına merterelektronik.com üzerinden Led tv panel ledleri kategorisinden ulaşabilirsiniz. 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu