DonanımGüvenlik KameralarıHaberlerYazılar

Yeni Nesil Kamuflaj Kamera – Fotokapan

Merhaba bugün avclılık, dağcılık vb. alanlarla uğraşan kişiler için bir ürün modelini ele alacağız. Çoğumuzun duymadığı kamuflaj kamera olarak da bilinen fotokapan modelini incelemesini yapacağız.

Öncelikle Fotokapan nedir ?

Açık veya kapalı alana kurulan fotokapan üzerinde bulunan Ir led ve hareket sensörleri ile potansiyel nesne ya da hayvan’ın hareketlerini algılamasından sonra çalışarak görüntü kayıt eder veya bildirim gönderir.  Askeriye teknolojisinde ve yabani hayatta avcılar, izciler araştırma yaparken ek olarak kullanmaktadır. Son zamanlarda nesli tükenmiş sanılan veya tükenmek üzere olan bir çok hayvan fotokapan tarafından görüntülenmiştir.

Sadece yabani hayatta kullanılmayan fotokapan, hırsızlık olaylarına karşıda kullanılmaktadır.

Powermaster HH-662 Fotokapan Kamera

Son zamanlarda yaygınlaşan ürün, piyasada birçok farklı marka farklı fiyatlara sahip modellerini satmaktadır. Özelliklerine değineceğimiz HH-662 modeli uygun fiyatı ile alanında fiyat/performans kategorisine giriyor.  Fiyatına göre dikkat çeken başlıca özellikleri ise 16 Megapiksel kamerası, hareket sensörü, su geçirmez kasası ve üzerinde bulunan 40 adet IR ledler geliyor. Ürün depolama alanını ise maksimum 32 Gb’a kadar hafıza kartlarından ediniyor.

Fotokapan sadece orman vb. alanlarda değil ihtiyaç halinde ev, ofis vb. yerlerinde de kamuflaj deseni ile kullanılabiliyor. Kayıt edilen görüntüler üründe bulunan 2.36 inç Lcd ekran sayesinde izlenebiliyor, düzenlemeler yapılabiliyor. 8 adet AA pil ile güç alan fotokapan bekleme modunda kullanıldığı takdirde 6 ay’a kadar batarya kullanım süresi sunuyor.

Ürün PIR hareket sensörü ile 60 derece hareket algılama açısına sahiptir. Gündüz olduğu gibi gece de 1080P kalitesinde video kayıt edebilmektedir.  Ürünün diğer önce çıkan özellikleri ise şu şekildedir;

  • 0,6 Tetikleme süresi
  • Ayarlanabilir Görüntü çözünürlüğü : 3Mp – 16Mp
  • Gündüz/Gece Oto sensör
  • Saat ve Tarih göstergeli
  • Şifre korumalı
  • Sıcaklık belirtir

Powermaster HH-662 Fotokapan Fiyat

Yukarıda özelliklerine değindiğimiz Powermaster HH-662 fotokapan fiyat konusunda rakiplerine göre öne çıkmaktadır. Sahip olduğu özelliklere göre fiyat/performans ürünü olması tercih edilebilirliğini arttırıyor.

Ürünü detaylı özelliklerini görüntülemek için ve hemen satın almak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/Powermaster-Hahi-HH-662-Fotokapan-PIR-Sensorlu-Kamuflaj-Kamera,PR-52012.html

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu