DonanımHaberlerYazılar

Roket Lnb Nedir Avantajları Nelerdir?

Merhabalar;

Bir önceki Lnb yazımızda Lnb lerde dro ve pll teknolojisi nedir? Konusunu ele almıştık. Bu yazımızda yeni model olan Roket Lnb Nedir? Avantajları nelerdir? konusunu ele alacağız. Öncelikle lnb nedir? Biraz bilgi vermek gerekirse; uydudan gelen yayınları alabilmek için, antenin odak noktasına gelen yüksek frekanslı sinyalleri toplayan ilk donanım elemanıdır.

Roket Lnb Nedir?

Yeni model olan Mag roket lnb çeşitleri, standart tip lnb modellerinden farkı düşük güç tüketimi ve daha az gürültü oranına sahip olmasıdır. Ayrıca çalışma koşullarında -30 ile +60 dereceye kadar desteklemesidir. Aşırı soğuk ve çok sıcak havalarda standart tip lnb modellerinde frekans kaymaları ortaya çıkar. Bu kaymalar 3 mhz kadar çıkıyor. Mag lnb modelleri bu frekans kaymalarını 300 kHz – 500 khz arasına indirerek uyduya gelen sinyalleri alıcıya daha stabil bir şekilde herhangi bir frekans kopması olmadan aktarılmasını sağlıyor. Mag roket lnb çeşitleri hem Dro hemde Pll teknolojisine sahip çeşitleri bulunmaktadır. Altın uç tipine sahip olan lnbler slim bir yapıya sahiptir. Tek çıkışlı dan başlamak üzere 8 çıkışlı modele kadar mag roket lnb’ler bulunmaktadır.

mag roket lnb çeşitleri mag roket lnb çeşitleri

Mag Roket Lnb Çeşitleri

Listeledeğimiz modeller altın uçlu ve slim lnb modelleridir.

  • Mag roket tekli lnb
  • Mag roket çiftli lnb
  • Mag roket dörtlü santral lnb
  • Mag roket dörtlü lnb
  • Mag roket sekizli lnb

Mag Roket Lnb Fiyatları

Soğuk ve yağışlı havalarda sık sık yüksek frekans dalgalanmalarından kaynaklı tv yayınları gidiyor, mag lnb ürünlerini kullanarak bu sorunu en aza indirebilirsiniz. Merter elektronik olarak yeni satışa sunduğumuz lnb fiyatlarını ve ürünleri merterelektronik.com web sayfamız üzerinden inceleyebilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/kategori/lnb-cesitleri

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu