Genel

En İyi Oto Teyp Markaları

Günümüz yaşam standartlarımızda çokça kullanılan hobi müzik dinlemek olduğundan en iyi oto teyp markaları çok merak edilen konudur.

Araç kullanırken, seyahat ederken, yoğun tempoda çalışırken, hayatın her yerinde anı keyifle hale getirmeyen öncüdür. Araç ile yolculuk esnasında tercih edilen müzik çalar sistemleri bulunur. 2022 yılının istatistiklerine bakıldığında en sık kullanılan ve en iyi oto teyp markalarını on iki başlıkta inceleyebiliriz.

En İyi Oto Teyp Markaları Nelerdir?

  • Philips
  • Pioneer
  • Sony
  • Magicvoice
  • Jameson
  • Mobass
  • Kamosonic
  • Hiye
  • Navigold
  • Cvs Sound
  • Premio
  • Everton

Philips

Philips uygun fiyatlı ve çok işlevsel, modern teyp modelidir. Fiyat performansına nazaran işleviyle dikkat çeken Philips multimedya özelliğiyle çok tercih edilen modeller arasındadır.

USB bağlantı giriş çıkışı, SD kart okuyucu özelliklerine sahiptir. 4×50 Watt çıkışına sahip olması ses sistemi ile öne çıkar. Geniş okunabilir ekran görüntüsüne sahiptir. Sınırsız radyo frekansına bağlanabilir.

En İyi Oto Teyp Markaları
En İyi Oto Teyp Markaları

Pioneer

Pioneer SPH-C10BT teyp multimedya ve araç içi bağlantı özellikleriyle çok fonksiyonludur. Bluetooth bağlantı özelliği ile akıllı telefonlar ile bağlantı sağlanır ve teybe temas etmeden dilediğiniz müzikleri değiştirebilirsiniz. Bluetooth özelliğine ek olarak USB girişi de bulunur. USB kablo kullanımı kullanmak istemeyenler A2DP protokolü ile müzikler kablosuz olarak teypten oynatılabilir.

4×50 Watt çıkış gücü bulunan Pioneer SPH-C10BT teyp ile aracınızda istenilen ses düzeyine ulaşılır. Bu özellik sayesinde aracınız bas, ses sistemlerine ihtiyaç duymaz. RCA çıkışı ile 2 adet amplifikatör bağlanmaktadır. Bununla birlikte Pioneer SPH-C10T teyp FLAC formatını destekler.

Sony

Sony DSX-A416BT teyp markalarında en güncel üretimi sağlanan teyp modelidir. Bluetooth bağlantısı iki ayrı cihazdan da gerçekleşir. NFC özelliği bulunur. Bu özellik ile akıllı telefonunuza dokunmadan bağlantı kurulur.

Apple markalı telefonlar içi Siri Akıllı Asistan, android telefonlar için Google asistan özelliğini Sony DSX-A416BT ile kullanım sağlayabilirsiniz.

Bu özellik sayesinde araç kullanan bireyler yoldan dikkatini ayırmadan acil işlemlerini sesli akıllı asistan bağlantı özelliği ile tamamlayabilir. 4×55 Watt çıkış gücü, 10 bant grafik ekolayzer, ekstra bas ses sistemi özellikleri bulunur. Teybin geniş ölçülü ekranı bulunur.

Magicvoice

En iyi oto teyp markası denildiğinde akla ilk gelen Magicvoice markalı teyptir. Üretimini yapan şirketin çok fonksiyonlu ve donanımlı ses sistemi olma önceliğini kullandıkça fark edebilirsiniz.

Çift bluetooth özelliği bulunduğundan iki farklı cihazdan aynı anda bağlantı kurulur. AUX girişi ile sık kullanılan spotify gibi müzik programlarına bağlanabilirsiniz. Kablolu ve kablolu bağlantı kurulmaktadır.

Kumandası içinde bulunur. Pioneer DEH-S4050BT optik CD okuyucusuna sahip olduğundan sık ve modern görüntü elde edilir. FLAC, 4×50 Watt çıkış gücü bulunmaktadır. Hi-Volt özelliği ile 3 farklı cihaz bağlantısı yapabilmek mümkündür. 13 band grafik ekolayzer ses sistemi özelliği bulunur.

Jameson

Jameson teyp fiyat olarak düşük bir modeldir. Teybin üzerinde USB girişi ve SD kart girişi bulunur. Kart okuyucunuzu teybe takarak listenizde müzikleri dinleyebilirsiniz. Çıkarılabilir ön panel sahiptir. SD kart girişi panelin arka kısmında kaldığından şık görüntü elde edilir. Bulunduğunuz bölgelere göre radyo frekansını kaydederek keyifli yolculuk sürebilirsiniz.

Mobass

Mobass teyp nostalji severler için en uygun teyp modelidir. Nostalji özellikleri günümüz teknolojisine uyarlayan modern üründür. MP3/WMA player özelliği bulunur.

USB kablo girişi ve SD kart okuyucu girişi vardır. Şarkıyı tekrar çal modu ile dilediğiniz şarkıyı dilediğiniz kadar dinleyebilirsiniz. Klasör seçme özelliği bulunur. Bluetooth özelliği ile akıllı telefonunuzdan bağlantı kurabilirsiniz. AUX girişi ve 4×50 W ses gücü özelliğiyle ses sistemini oldukça güçlüdür.

Kamosonic

Düşük maliyetli çok fonksiyonlu teyp arayıcıları için en uygun teyp modelidir. USB kablo bağlantı girişi, AUX girişi ve kart okuyucu için SD kart girişi bulunur. CD girişi bulunan nadide teyplerdendir.

CD kullanılan teyplerde genellikle araç sarsıntısına bağlı olarak ses kalitesi düşer. Kamosonic KS-6009 teyp ile CD koruma özelliği vardır. Aracınız sarsıntı yaptığında ses kalitesinde düşüş sağlanmaz.

Çıkarılabilir ön paneli sayesinde CD girişi panelin arka kısmında kaldığından rahatsız edici görüntü oluşmaz. 30 adet radyo frekansına bağlanmaktadır. 4×50 Watt çıkış gücü ve ses çıkışını arttıran özellik olan subwoofer çıkışına sahiptir.

Hiye

Çevirici dijital player olarak bilinen hiye teyp son derece modern bir teyptir. USB kablo bağlantısı, bluetooth özelliği, 12 wolt ses gücü, AUX kablo girişi ve mikrofon ile temas etmeden konuşabilme özelliği ile diğer teyplerden farklıdır.

Navigold

Navigold teyp modeli yine uygun fiyatlı çok amaçlı olup tercih edilen teyp modelleri arasındadır. 4×50 W ses çıkış gücüne sahiptir. USB kablo girişi ve AUX kablo girişi bulunur. Kart okuyucu özelliği bulunduğundan SD girişi vardır. Klasör seçebilme özelliği ile istediğiniz şarkıyı teypten kontrol altına alabilirsiniz. LED görüntü özelliğine sahiptir.

En İyi Oto Teyp Markaları
En İyi Oto Teyp Markaları

Cvs Sound

Cvs Sound soketsiz mekaniksiz teyp olarak bilinen son derece modern bir teyplerden biridir. USB kablo bağlantısı, bluetooth özelliği, 12 wolt ses gücü, AUX kablo girişi ve mikrofon ile temas etmeden konuşabilme, ekstra bas özelliği, kumanda ile kullanım özelliklerine sahiptir.

Premio

Daha çok doblo gibi araçlarda sık görülen düşük maliyetli çok fonksiyonlu teyp arayıcıları için en uygun teyp modelidir. USB kablo bağlantı girişi, AUX girişi ve kart okuyucu için SD kart girişi bulunur. CD girişi bulunan nadide teyplerdendir.

Everton

Everton teyp modeli yine uygun fiyatlı çok amaçlı olup tercih edilen teyp modelleri arasındadır. 4×50 W ses çıkış gücüne sahiptir. USB kablo girişi ve AUX kablo girişi bulunur. Kart okuyucu özelliği bulunduğundan SD girişi vardır. Klasör seçebilme özelliği ile istediğiniz şarkıyı teypten kontrol altına alabilirsiniz. LED görüntü özelliğine sahiptir.

En iyi oto teyp markaları analizler sonucu tarafınıza bildirilmiştir. Oto teyp kullanan araç sürücülerinin modern teyp kullanımına dikkat etmesi gerekir. Araç kullanımında dikkatinizi dağıtacak her durumdan uzak durulması gerekir.

En iyi oto teyp markalarını listelerken öncelik olarak sürücü ve yolcu tercihlerinin dikkat ettiği özellikler; bluetooth özelliğine sahip olması, akıllı asistanlara bağlanabiliyor olması, elle müdahale gerektirmeyen özelliğe sahip olması, ses sisteminin üst düzey kalitede olması, kablolu bağlantılara yer veriyor olması, akü harcamasının önüne geçilmesi için tasarlanmış teyp olması istenilen özelliklerin başında yer alır.

En iyi oto teyp markaları sırasıyla listelenmiştir. En iyi oto teyp markalarına ait teyplere kendi sitelerinden veya yaygın olarak kullanılan online alışveriş sitelerinden ulaşabilirsiniz.

 

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu