Ağ ÜrünleriSektörel

En Ucuz Access Point Modelleri – Fiyatları

Merhabalar;
Daha önce Access Point ve Router Nedir? Arasındaki Farklar Nelerdir? Başlıklı bir yazı paylaşmıştık. Yaklaşık 50.000 kişinin okuduğu yazımızda konuyu detaylı olarak anlatmıştık. Konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız yazının başlığına tıklamanız yeterli olacaktır.
Bugün ele alacağımız konu ise en ucuz Access point modellerinden ve fiyatlarından bahsetmek olacak. Bir Access point almaya karar verdiğimizde internet üzerinden ve teknoloji marketlerinden araştırma yaparız. Birçok markanın modelinin bulunduğu piyasada kullanıcılar genelde tercih etmekte zorlanıyor veya kullanım tipini bilemediği için yanlış ürün tercihleri yapılabiliyor.

Öncelikle Access point almadan, Access Point Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Başlıklı yazımızı mutlaka okumanızı tavsiye ediyoruz. Belirledikten sonra bu yazımızda vereceğimiz modeller arasında seçim yapmanız daha kolay olacaktır.

En Çok Tercih Edilen Access Point Modelleri

Piyasada birçok model olduğunu ve farklı özellik ve varyasyonlara sahip olduğundan bahsetmiştik. Kullanıcılar genelde Access point tercih ederken kurulum kolaylığına, çekim kapasitesine ve frekans aralığı gibi noktalara dikkat etmektedir. Son zamanlarda repeater özelliğine sahip modellerde sıkça tercih edilmektedir. Ekstra bir kablosuz çoğaltıcı almaya gerek kalmadan, bu özellik sayesinde kablosuz ağınızı daha fazla çekim alanına kablosuz olarak genişletme imkanı sunuyor. Gelelim en çok tercih edilen modellere.

  1. Powermaster PWR-07
Powermaster pwr-07 access point router
Powermaster pwr-07 access point router

2019 yılının başında Türkiye’nin Kurulumu En Kolay Access Point’i olarak satışa sunulan Pwr-07, kurulum kolaylığı, 2 adet 5dBi gücünde anten ve 2.4 GHz frekans değeri ile listemizin başında yer alıyor. Ev/Ofis ortamı için uydun olan ürün de Repeater ve Client özelliği de mevcut. Özelliklerine göre hesaplı fiyatı ile son zamanların popüler olarak tercih edilen Access point’i oldu.

Merter Elektronik olarak satışa sunduğumuz ürünü Merterelektronik.com üzerinden satın alabilirsiniz. 20.000’den fazla ürün çeşidimiz ile toptan ve perakende satış yapmaktayız. Toptan Access point ve diğer ağ ürünlerine de sitemizdeki iletişim numaralarından iletişime geçerek veya b2bmerter.com üzerinden bayilik başvurusu yaparak öğrenebilir, uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Diğer önerimiz olan en iyi Access point çeşitlerini de sizler için aşağıda listeledik.

  • Tp-Link TL-WA801ND 300 Mbps 2 Anten Kablosuz
  • Tenda N301 4 Port 300 Mbps Router Ap
  • Tenda O3 5 Km Mesafe 150 Mbps Dış Mekan
  • Tenda F9 600Mbps Access Point – Router

En Ucuz Access Point Fiyatları

En çok satın alınan ve önerdiğimiz modelleri sizler için yukarıda listeledik. Piyasada 100-500 lira arası Access point fiyatları değişmektedir. Önerimiz en pahalı modeli almanız değil, kullanım alanı ve tipinize göre bir model tercih etmenizdir.

Yukarıda listelediğimiz tüm ürünlere ve daha fazlasına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilir hesaplı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Konu ile ilgili soru ve merak ettikleriniz için yorum yaparak bize iletebilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/kategori/access-point-router

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu