DonanımHaberler

Samsung, Yeni ZNS SSD’i Tanıttı!

Samsung

Samsung, kurumsal şirketlere yönelik geliştirmiş olduğu Zoned Namespace teknolojisine sahip olan PM1731a model SSD‘nin tanıtımını yaptı. Samsung‘un yaptığı açıklamalara göre ZNS teknolojisine sahip olan bu yeni model SSD, bir önceki modellere göre daha uzun ömürlü ve kullanıcının kapasitesini maksimum seviyeye çekiyor.

Şirket tanıtmış olduğu ZNS teknolojisine sahip SSD‘nin iki farklı seçeneğinin olduğunu belirtti. Bu seçeneklerden birisinin 2 TB, diğerinin 4 TB olduğunu açıkladı. Bu yeni SSD ‘nin üzerinde bulunan çift bağlantıdan dolayı daha hızlı ve daha kesintisiz bir şekilde işlem görürken SSD‘nin arıza verme oranını minimum orana düşürüyor.

Samsung ZNS SSD

Samsung PM1731a ZNS SSD Fiyat

Samsung Electronics şirketinin, tanıtmış olduğu SSD‘nin fiyatı ne kadar olacak? Şirket yeni SSD‘nin fiyatını ve seri üretim tarihini henüz açıklamadı. Tahminlere göre bu yıl içerisinde Samsung PM1731a SSD‘nin seri üretime geçmesi bekleniyor.



En kaliteli ve performanslı SSD çeşitleri, en uygun fiyatlı SSD ‘ler için https://www.merterelektronik.com/kategori/ssd-harddisk sitesini ziyaret edebilirsiniz!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu