Genel

Steam, Oyuncuların ‘En Çok Almak İstediği’ Oyunları Açıkladı

PC oyuncularının Steam platformunda yer alan, istek listesine en çok eklediği oyunlar, oyun severlerin satın almayı sabırsızlıkla beklediği oyunları ortaya çıkardı. Dying Light 2 in birinci olduğu listede new world ikinci sırada.

Çıkacak yeni oyunları heyecanla bekleyen Pc oyun kullanıcıları için sayfasına istek listesi ekleyen Steam platformcuları, doğal olarak oyuncuların en çok istediği oyunların ortaya çıkmasına neden oldu.

Listenin birinci sırasında yapımcılığını ve yayıncılığını Techland’ın yaptığı ”Dying Light 2” bulunmakta. Zombi temalı birinci şahıs nişancı oyunu olan yapım birkaç kez pek dilendirilmeyen sebeplerden dolayı ertelenmişti. Ancak şu an planlanan çıkış tarihi olarak 7 Aralık 2021 veriliyor. Oyun ön siparişlerin alındığı oyun, oyuncular tarafından bir hayli heyecanla bekleniyor.

Listenin ikinci sırasına yapımcılığını ve yayıncılığını Amazon’un yaptığı New World oyunu yer almakta. Oyun Atlantik okyanusu’nda Aeternum Adası olarak bilinen kurgusal bir adada geçiyor. Yayınlanan son beta’sı bazı EVGA RTX 3090 ekran kartlarını yakmasıyla bir hayli dikkat çeken MMO türündeki yapımın oyun, satın al iş modeli kullanacak, yani aylık zorunlu abonelik ücreti olmayacak. 31 Ağustos’tan 28 Eylül’e ertelenmiş durumda olan oyun heyecanla bekleniyor.

Listede New World’ün hemen ardında EA tarafından yayınlanan Battlefield 2042 bulunuyor. Battlefield 2042’yi ise kapalı betasında yaklaşık 100,000 anlık oyuncuya ulaşan Yayıncılığını Warner Bros. Interactive Entertain in yaptığı Back 4 Blood yer almakta. Oyun resmen piyasaya sürüldüğünde bir hayli popüler olacak gibi görünüyor.

Listenin tam hali;

  1. Dying Light 2
  2. New World
  3. Battlefield 2042
  4. Back 4 Blood
  5. Party Animals
  6. Hollow Knight: Silksong
  7. Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2
  8. The Day Before
  9. Total War: WARHAMMER III
  10. S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chernobyl

Back 4 Blood için yayınladığımız yazımıza göz atabilirisiniz

Okuyun

Farklı marka ve modellerin olduğu, herkesin bütçesine uygun Gaming konsolları, klavye, mouse, kulaklık ve ses sistemlerine merterelektronik.com online satış sayfasından erişebilirsiniz.

https://www.merterelektronik.com/kategori/gaming-oyuncu

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu